این میوه دارای کلسیم، مس، آهن، منیزیم، منگنز، فسفر، پتاسیم، سدیم و روی است. از ۲۳ نوع اسید آمینه، ۱۸ نوع آن در عناب موجود است.

به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران بیرجند،این میوه حاوی niacin، riboflavin، thiamine و ۲ نوع ویتامین A است. میزان ویتامین C در عناب ۱۰۰ برابر بیشتر از سیب و ۲۰ برابر بیشتر از مرکبات است.

این میوه دارای کلسیم، مس، آهن، منیزیم، منگنز، فسفر، پتاسیم، سدیم و روی است. از ۲۳ نوع اسید آمینه، ۱۸ نوع آن در عناب موجود است.

خواص این میوه عبارت است از:

۱ - ارتباط سلولی را بهبود می بخشد.

۲ - از آسیب های رادیکال های آزاد جلوگیری می کند.

۳ - گلو درد را از بین می برد.

۴ - در هضم غذا موثر است.

۵ - به عملکرد کبد و طحال کمک می کند.

۶ - بدن را سم زدایی می کند.

۷ - به ذهن راحتی می بخشد.

۸ - ضعف و خستگی مفرط را برطرف می کند.

۹ - مصرف این میوه به بهبودی بیمار سرعت می بخشد.

۱۰ - انرژی زاست.

۱۱ - از عفونت های روده جلوگیری می کند.

 

۱۲ - به معده تسکین می بخشد.

 

۱۳ - اشتها را کاهش می دهد.

 

۱۴ - برای سلامت قلبی عروقی موثر است.

 

۱۵ - سوخت و ساز بدن را تقویت می کند.

 

۱۶ - انگل های موجود در روده را از بین می برد.

 

۱۷ - برای سلامت قلب، ریه و کلیه مفید است.

 

۱۸ - سیستم دفاعی بدن را تقویت می کند.

 

۱۹ - تاثیر پیری زودرس را کند می کند.

 

۲۰ - به کاهش وزن کمک می کند.

 

۲۱ - عناب برونشیت را تسکین می دهد.

 

۲۲ - جوش، کورک و زخم ها را درمان می کند.

 

۲۳ - تب را کاهش می دهد.

 

۲۴ - آلرژی را کاهش می دهد./س

برچسب ها: کلسیم ، ویتامین ، سلولی
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.