اگر به طرق مختلف از ادویه جات در غذایمان استفاده کنیم از تضعیف شدن معده جلوگیری می شود.

دکتر شیرزاد، متخصص طب سنتی در گفتگو با خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران گفت:  روش های مختلفی برای تقویت معده وجود دارد روش های صحیح غذا خوردن، تغذیه مناسب، و داشتن زمان مناسب برای خوردن غذا از تضعیف شدن معده جلوگیری می کند.

وی افزود: استفاده از ادویه جات به طرق مختلف باعث تقویت معده می شود.

وی عنوان کرد: ادویه جاتی مانند، دارچین، زیره، رازیانه، پور لیمو امانی، آویشن، نعنا، گیاهی به نام زنیان به روش های مختلفی، می توان از تضعیف شدن معده جلوگیری کرد.

وی تصریح کرد: اگر هنگام دم کردن برنج با ادویه جاتی مانند زرشک، سماق، زیره، طعم دار شود تقویت معده را به دنبال خواهد داشت.

وی خاطر نشان کرد:علاوه بر ادویه جات، برای تقویت معده، پرهیز از مواد سرخ شده ، گوشت گوساله و گوشت شتر مناسب است.

وی در نهایت افزود: خوردن شامی سالم مانند سیب رنده شده با کمی شکر به علاوه گلاب همراه نان برای تقویت معده مفید است./ح
برچسب ها: برنج ، سماق ، معده
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.