در این تحقیقات از حدود 49 زن شرکت کننده خواسته شد تا به برخی از سوالات هر چهار سال یکبار در طول یک دوره 18 ساله پاسخ دهند و روشن شد که 405 نفر از آنها دچار حمله قلبی شده اند.
این تحقیقات نشان داد: زنانی که بیشترین میزان مصرف تمشک و توت فرنگی را داشتند - نسبت به زنانی که ماهانه یک بار یا کمتر از این میوه ها مصرف کردند- 82 درصد کمتر در معرض حملات قلبی قرار داشتند.
توت فرنگی و تمشک حاوی ترکیباتی است که به گشاد شدن رگها کمک می کند و در جلوگیری از ایجاد هرگونه مانعی در مسیر جریان خون به قلب سهیم است.
آیدین کاسیدی تهیه کننده اصلی این تحقیقات گفت: توت فرنگی و تمشک از بهترین مواد دارای ترکیبات حیاتی مفید هستند.
محققان توصیه کردند که افراد سبزیها و میوها بویژه میوه های رنگی را با توجه به فواید بیشمار آنها مصرف کنند.