کارشناس تغذیه و رژیم درمانی بیمارستان بوعلی سینا ساری در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران مازندران گفت: میوه به، دارای فیبر، پتاسیم، قند، روی بوده و برای از بین بردن افسردگی، انواع سردرد و تجدید و احیای روحیه مفید است.
مظفری با اشاره به اینکه میوه به، به دلیل دارا بودن ویتامین c بر کاهش خطرات بیماری های قلبی مؤثر است، افزود: میوه به، تقویت کننده قلب، کبد، معده وبرای زخم معده مفید بوده و و به هضم غذا و افزایش اشتها کمک می کند.
به گفته کارشناس تغذیه و رژیم درمانی بیمارستان بوعلی سینا ساری؛ میوه به، برای جلوگیری از التهاب پلک و از بین بردن بوی بد دهان مؤثر است.
مظفری گفت: میوه به، به دلیل آنتی اکسیدان ضد سرطان است و به کاهش فشار خون و پایین آمدن کلسترول خون کمک می کند.
وی یادآور شد: آب به، برای جلوگیری از خونریزی، جلوگیری از تهوع و استفراغ غیرارادی مفید بوده و برای از بین بردن سردرد و تشنگی از آب به، استفاده کنید.
کارشناس تغذیه و رژیم درمانی بیمارستان بوعلی سینا ساری گفت: دانه به یا به دانه برای درمان ذات الریه، گلودرد، صدای گرفته و خشن، اسهال، ترمیم زخم و سوختگی پوست بر اثر آتش مناسب است.
مظفری افزود: روغن به، برای جلوگیری از عرق کردن، سرگیجه، وزوز گوش، تقویت معده، کبد و قلب مفید است./س