علی نیکزاد در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران رودهن اظهار داشت: تخفیف در شیوه پرداخت الکترونیکی از مزیت های این طرح است.
وی ادامه داد: بر اساس طرحی نوین، تسویه حساب هر خودروی دارای برچسب پرداخت الکترونیکی عوارض ظرف 24 ساعت انجام شده و روال کار از طریق پیام کوتاه به فرد صاحب خودرو اعلام می شود.
نیکزاد اضافه کرد: همچنین اگر کسی از مقابل این سامانه با برچسب و بدون شارژ عبور کرد، اعمال قانون نمی شود؛ بلکه از طریق پیام کوتاه الزام در شارژ برچسب به فرد تذکر داده خواهد شد.
وزیر راه و شهرسازی از تجهیز همه آزاد راه های کشور به سامانه پرداخت الکترونیکی عوارض تا شهریور ماه سال 92 خبر داد و افزود: در حال حاضر، کشور دارای 16 آزادراه است.
وی ادامه داد: تا امروز دو اتوبان تهران- قم و آزادراه تهران - پردیس به سامانه های پرداخت الکترونیکی عوارض مجهز شده اند.
نیکزاد اضافه کرد: طبق توافقات به عمل آمده، مقرر شد که تا انتهای سال جاری محور های اهواز - بندرعباس، قم - کاشان و ساوه - همدان نیز به این امکان تجهیز شوند.
وزیر راه و شهرسازی افزود: در افق برنامه های منتهی به شهریور 92 قرار است تا هر 16 آزادراه موجود در کشور به سامانه پرداخت الکترونیکی عوارض مجهز شوند.
این مسئول ادامه داد: این مسئولیت از سوی مسئولان بانک مسکن تقبل شد و این مهم با همکاری بخش «آی.سی.تی» وزارت راه و شهرسازی در حال تحقق است.
نیکزاد خاطرنشان کرد: البته باید این امکان با مشخص کردن لاین نقدی و الکترونیکی در اختیار مردم قرار گیرد.
وزیر راه و شهرسازی گفت: نخستین مزیت راه اندازی بخش پرداخت الکترونیکی عوارض، تکریم و احترام به مردم است؛ صرفه جویی در زمان و همچنین سوخت را نیز می توان به عنوان دیگر مزیت این امکان بر شمرد./س