تاکنون سه‌هزار میلیارد ریال در صنایع تبدیلی و تکمیلی استان سرمایه‌گذاری شده که برای هفت‌هزار و 400 نفر شغل ایجاد کرده است.

به گزارش  خبرنگار باشگاه خبرنگاران مشهد، مدیر صنایع کشاورزی سازمان جهاد کشاورزی خراسان رضوی  گفت: در جهان امروز با توجه به رشد روزافزون جمعیت، محدودیت منابع، امکانات موجود و تخریب و کاهش شدید آن، مسئله تأمین غذا و امنیت غذایی را به یکی از مسائل بحرانی و انسانی تبدیل کرده و به یک اهرم سیاسی و اعمال فشار در تعاملات بین‌لامللی تبدیل شده است.

وی خاطرنشان کرد: از سویی دیگر توجه به بخش کشاورزی به‌عنوان کیی از کارآمدترین رویکردها جهت مقابله با فقر در جهان معرفی شده است و دولت‌ها و بنرامه‌ریزان توجه خاصی به بخش کشاورزی داشته‌اند.

نامنی ادامه داد: صنایع تبدیلی و تکمیلی بخش کشاورزی به‌دلیل امنیت غذایی، تأمین نیازهای معیشتی جامعه، فرآوری بهنگام و کاهش ضایعات، افزایش درآمد کشاورزان، افزایش ارزش افزوده و افزایش صادرات غیرنفتی دارای اهمیت بوده و حمایت‌های هدفمند از این صنایع شرط لازم و موتور محرک توسعه پایدار بخش کشاورزی است.

وی تصریح کرد: ماهیت بیولوژیکی مواد اولیه مورد مصرف در این صنایع به‌گونه‌ای است که بسیاری از این محصولات در صورتی که در کوتاه مدت فرآوری و بسته‌بندی نشوند، توسط فعالیت‌های میکروبی و شیمیایی سریعاً فاسد می‌شوند. در نتیجه توجه ویژه به صنایع تبدیلی و تکمیلی بخش کشاورزی ضرورت می‌یابد.

این مقام مسئول اقدامات شاخص عملکردی در حوزه صنایع تبدیلی را در سه بخش شاخص فرآوری، شاخص سرمایه‌گذاری و شاخص نیروی انسانی فعال عنوان کرد و یادآور شد: تعداد 430 فقره پروانه بهره‌برداری صنایع تبدیلی تا پایان شهریورماه صادر شده و میزان ظرفیت سالانه فرآوری ماده خام محصولات بخش کشاورزی استان 3.6 میلیون تن است.

نامنی در پایان تأکید کرد: تاکنون سه‌هزار میلیارد ریال در صنایع بتدیلی و تکمیلی استان سرمایه‌گذاری شده که برای هفت‌هزار و 400 نفر شغل ایجاد کرده است/س 

 

برچسب ها: خراسان ، سرمایه ، صنایع
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.