6 هزار تروريست مسلح چگونه در فرودگاه هاي سوريه به دام افتادند؟ُ،هلاکت شرور معروف جنوب استان کرمان،اعتراض به نقل‌قول‌های غیرموثق از رهبری،رد شکایت دادستان از رسایی در اصل ۹۰،حضور وزير آموزش و پرورش در همايش نيمکت‌هاي سوخته، تکذیب ادعای توقیف کشتی ایرانی درسریلانکا،، تظاهرات ضد دولتي در عربستان حرام شد!،کاندیدای جبهه اصلاح‌طلبان اسفندماه معرفی می‌شود،مگر مي‌شود یک آخوند برود لباس زنانه بفروشد از مهمترین اخبار ویژه روزنامه های امروز هستند.

به گزارش مجله شبانه باشگاه خبرنگاران،  اخبار ویژه روزنامه های امروز را می توانید در اینجا بخوانید.

 *کیهان:

آتلانتيك: مردم و مقامات ايران پيشنهادجديد 1+5 را بي ارزش مي بينند
آمريكا نگران لطمه شديد به اعتبار خود در صورت پذيرفتن ايران هسته اي است.
نشريه آمريكايي آتلانتيك با انتشار اين خبر نوشت: باراك اوباما، رئيس جمهوري آمريكا بايد پيشنهاد سخاوتمندانه اي به ايران به منظور حل موضوع هسته اي اين كشور ارائه دهد و علاقمندي تهران را براي حل اين موضوع از طريق ديپلماتيك بسنجد.

به نوشته «پاتريك كلاوسون»، معاون اجرايي تحقيقات مؤسسه خاور نزديك واشنگتن، مهمترين مسئله در مورد ايران اين است كه چه پيشنهاد هسته اي بايد به اين كشور ارائه داد. در حالي كه بيشتر توجهات به سوي شيوه افزايش فشارها بر تهران معطوف شده است هدف غايي بايد ترغيب اين كشور با ارائه مشوق هايي بهتر باشد و راهبرد گذشته مبني بر تمركز بر تدابير كوچك اعتمادسازي تغيير كند.

آتلانتيك نوشت: نه مقامات ايران و نه افكار عمومي در داخل و خارج اين كشور با مشوق هاي ارائه شده ناچيز در مذاكرات چند ماه پيش بغداد تحريك نشده است. پيشنهاد جديدي كه قدرت هاي 1+5 روي آن توافق كرده اند چندان واجد ارزش نيست. تعجبي ندارد كه واكنش ايران اين بوده است كه چنين تعاملي ارزش مصالحه را ندارد. ايران براي دست يافتن به تعامل بر روي دو نكته تأكيد داشت؛ كاهش تحريم ها و غني سازي اورانيوم. در صورتي كه غرب در مورد اين دو مسئله پيشنهاد ارزشمندي بدهد مي توان به تعامل دست يافت.

آتلانتيك همچنين با بيان اينكه مي توان غني سازي در ايران را پذيرفت، به موانع موجود نزد سياستمداران آمريكايي مي پردازد و مي نويسد: هر تعاملي با ايران، برخي كشورهاي اعراب متحد آمريكا را به اندازه اسرائيل نگران مي كند. اميرنشين هاي حاشيه خليج (فارس) از اين بابت هراس دارند كه هر تعاملي اهميت منطقه اي ايران را افزايش دهد نيز مخاطرات فراواني در بردارد.

آتلانتيك نوشت: مسئله ديگر اين است كه ايران هر امتيازدهي را مي پذيرد و بعد مطالبات خود را افزايش مي دهد اما در عوض امتيازي نمي دهد و نتيجه اين است كه پيشنهاد موضع چانه زني 1+5 را از بين مي برد. اما بزرگ ترين خطر اين است كه ايران احتمالاً پيشنهاد را به طور كلي رد مي كند.

نشريه آمريكايي با بيان اينكه در اين صورت معناي پيشرفت ايران، پذيرش برنامه هسته اي آن از سوي واشنگتن است، نوشت: اعلام رسمي يك امر و دنبال نكردن آن به شدت به اعتبار آمريكا و تضمين هاي امنيتي اش در آسيا و شرق اروپا در سراسر جهان لطمه مي زند.

اوضاع قمر در عقرب نتانياهو
فرمانده سابق نيروهاي آمريكا در خاورميانه گفت لفاظي هاي نخست وزير اسرائيل درباره حمله نظامي عليه ايران، بيهوده و بي محتواست.
ژنرال ويليام بالون تهديدهاي نتانياهو درباره حمله نظامي به تاسيسات اتمي ايران را شعار بي محتوا خوانده و گفته است: «تهديدهاي وي تنها تلاش براي خودنمايي است». به گزارش پايگاه خبري «سما» اردن، بالون مي افزايد: اظهارات نتانياهو كه مدعي است توانايي نابودي برنامه هسته اي ايران از راه هاي نظامي را دارد، سخني بيهوده و غيرعقلاني است.

اين ژنرال آمريكايي گفت: با توجه به شناختي كه از منطقه خاورميانه دارم، حتي آمريكا با تمامي توانايي نظامي خود قدرت نابودي برنامه هسته اي ايران را ندارد.وي تاكيد كرد: شعارهاي نتانياهو براي حمله به ايران تنها جنبه تبليغاتي دارد و وي در نظر دارد تا اسرائيل را به باتلاق برگشت ناپذيري هدايت كند.

در همين حال گزارش ها از بيت المقدس اشغالي حاكي است نتانياهو در ملاقات هيئتي از سناتورهاي آمريكايي از جمله جان مك كين گفته است: مشكل جهان شهرك سازي ها در اورشليم [بيت المقدس] نيست بلكه ايران اتمي است.وي همچنين مدعي شد: تاريخ كساني را كه ايران هسته اي را متوقف نكنند نخواهند بخشيد.

روابط نخست وزير اسرائيل با دولت آمريكا شكرآب شده است. اوباما جايي گفته كه نتانياهو درك نمي كند منافع اسرائيل در چيست.
به گزارش راديو اسرائيل نتانياهو نيز گفته است: ايالات متحده و اروپا در 4 سال گذشته فشارهاي سنگيني را بر وي آورده اند تا سياست هاي خود را تغيير دهد اما آنها نتيجه اي از اين فشار نگرفته اند.

در حالي كه چند روز ديگر انتخابات رژيم صهيونيستي برگزار مي شود رويتر در گزارشي به نقل از نظرسنجي ها اعلام كرد: ميزان حمايت از نتانياهو در ميان اتباع رژيم اسرائيل رو به كاهش است اما نتانياهو مي گويد دولتي مثل اسرائيل كه اين همه دشمن دارد نمي تواند حزب حاكم ضعيفي داشته باشد.

خبرگزاري رويترز افزود: دو نظرسنجي روز جمعه نشان داد كه بلوك دست راستي و مذهبي اسرائيل با كسب يك اكثريت ضعيف در پارلمان 63 كرسي از 120 كرسي را احراز خواهد كرد.

در اين ميان با توجه به كاهش حمايت از گروه ليكود- بيتنوي نتانياهو اين گروه با هم بزرگترين حزب كنست را تشكيل خواهد داد نتانياهو گفت: ايران، گروه چريكي حزب الله لبنان و جنبش اسلام گراي حماس حاكم بر نوار غزه، همگي انتخابات اسرائيل را زير نظر دارند. پرچالش ترين كشور [؟!] جهان نبايد دچار دودستگي شود.
 
حملات سايبري پيشرفته گريبان آمريكا را گرفته است
اكنون فقط آمريكا نيست كه به حملات سايبري عليه ديگر كشورها مي پردازد. حملات سايبري عليه آمريكا بسيار پيچيده و مهم شده است.
يك پايگاه اينترنتي تخصصي موسوم به «كامپيوترورك» با انتشار تحليل فوق ضمن گزارشي نوشت: ايران و آمريكا وارد جنگ سايبري شده اند. تاريخ مي گويد سال 2006 [2008] آغاز اولين جنگ سايبري در جهان بود.

 در اين سال آمريكا چندين برنامه مشابه را براي حمله به صنعت هسته اي ايران با استفاده از نرم افزاري پيچيده آغاز كرد. جهان اين برنامه ها را به نام «استاكس نت» مي شناسد و بعد از آن چندين ويروس ديگر مانند «گاس» و «فليم» به برنامه هسته اي ايران حمله كردند كه احتمالا با استاكس نت مربوط بود اما بعد از آن كشف شد.

در ادامه اين گزارش آمده است: از طرف ديگر حمله سايبري به بانك هاي آمريكايي نيز امر تازه اي نيست و مجموعه اي از حملات گسترده و مختل كننده به موسسات مالي آمريكا از ماه سپتامبر سال گذشته ميلادي آغاز شد كه گروهي موسوم به «مبارزان سايبري عزالدين قسام» مسئوليت آن را به عهده گرفتند و به نظر مي رسد پيچيده و مهم باشد. اين حملات با فاصله هاي زماني كوتاهي ادامه داشته است و در ماه دسامبر شدت گرفت؛ طوري كه مقامات آمريكايي هر ماه انتظار يك حمله گسترده را دارند بانك آمريكا، «جي پي مورگان چيس»، «سيتي گروه» و «اچ اس بي سي» مجموعه بانك هايي است كه طي چند ماه گذشته به آنها حمله سايبري شده است.

«جيمز لوئيس»، يكي از مقامات پيشين وزارت بازرگاني آمريكا محرمانه گفت: دولت آمريكا ترديدي ندارد كه ايران مسبب اين حمله ها است.
«اسكات هاموك»، مدير اجرايي كاهش حملات در شركت «پرولكس» معتقد است: اين حملات پيچيده و در سطح بالايي انجام مي شود. كارشناسان شركت پرولكس دو سال قبل تنها يك يا دو بار در سال شاهد حملات سايبري محروم سازي از سرويس با حجم 80 گيگابايت يا بيشتر بودند اما اين حملات اكنون به هفته اي يك بار رسيده است.

وي گفت، تناوب، حجم و پيچيدگي اين حملات به حدي رسيده است كه مي توان آن را حمله اي سايبري ناميد. اين حادثه خطرناك و بد است كه بدتر نيز خواهد شد. يكي از مختصات متمايزكننده حملات اخير اين است كه آنها از الگوي حمله محروم سازي از سرويس براساس زمان واقعي با كنترل دستي به جاي فرماندهي ايستا و شبكه كنترل استفاده مي كنند. اين مسئله باعث مي شود به سختي بتوان بر اين عمليات غلبه و آن را مختل كرد.

كامپيوترورك اضافه كرد: حملات كه از طريق چندين سرور انجام مي شود نشان از دانش و برنامه ريزي حمله كنندگان دارد و گويي آنها حمله را طوري طراحي كرده اند كه مي دانستند چه اهدافي از مراكز داده هاي مشابهي استفاده مي كنند تا تاثير حمله را به حداكثر برسانند. آنها يقينا كارآمدي مسيرهاي حمله را به سرعت زير نظر دارند.آنستي معتقد است:حملات محروم سازي از سرويس ابزاري ساده براي حمله در دست كشورهاي ضعيف نيست و به تهديدي پيشرفته تبديل شده است.

آقاي منافق از مراجع قطع اميد كرد
يكي از حاميان فتنه سبز كه تا پيش از اين تظاهر به دينداري، انقلاب اسلامي و حمايت از مراجع تقليد مي كرد، ماهيت نفاق خود را بيرون ريخت.

«م-ن» از عناصر فرصت طلبي بود كه پس از بالا كشيدن ميلياردها تومان پول بيت المال در پوشش فيلم سازي و سريال سازي و پس از قطع اين روند توسط مسئولان صدا و سيما به فتنه گران پيوست. او تا همين اواخر با ژست هاي منافقانه فرياد وا اسلاما و وا انقلاب ها سر مي داد و از مراجع مي خواست به داد اسلام و انقلاب برسند. وي در همين حال تلاش فراواني كرد كه بازداشت شود اما در اين كار موفق نبود.
وي با دعوت مراجع به ديدن فيلم رقص! گفته است: انقلاب اسلامي كه آمد، نخستين چيزي را كه ذبح فرمود، لبخند بود.

وي در نوشته اي سخيف با عنوان برقصيم و شاد باشيم، به مراجع به خاطر جلوگيري از هرزگي و ابتذال اخلاقي حمله كرده و نوشته است: با برآمدن انقلاب اسلامي، سازها و سرناها و دهل ها به سرعت از خانه ها و كوچه ها و شهرها و روستاها به دخمه ها و پستوها كوچيدند و انگ آلات كفر بر تك تكشان نشست. آلات موسيقي به ابزار شيطان و نكبت جهنميان تحكم شد و رقص، جرثومه اي شد كه تماشايش نيز كفاره داشت. وي مراجع تقليد را در اين زمينه مقصر دانست و فتاواي آنها را موجب اندوه سازي توصيف كرد.

يادآور مي شود فتنه گران پس از تصاعد پلكاني مواضع ضدانقلابي در سال 88، نقاب از چهره برداشتند و در روز عاشوراي حسيني اقدام به رقص و پايكوبي و هلهله كردند. مجيد محمدي از اصلاح طلبان فراري عضو حلقه كيان چند ماه پس از بن بست فتنه سبز تصريح كرده بود مشكل اصلي جنبش (فتنه) سبز نه با انتخابات و حتي رهبري و قانون اساسي بلكه اصل اسلامگرايي است. سبزها مي خواهند وضعيت طوري شود كه آزادانه بتوانند در خيابان عرق خوري كنند و يا با ميني ژوب در خيابان بگردند(!)
 

6 هزار تروريست مسلح چگونه در فرودگاه هاي سوريه به دام افتادند؟
6 هزار تروريست مسلح در حالي كه خيال مي كردند در حال اشغال فرودگاه هاي سوريه هستند، به دام ارتش افتادند.
پايگاه خبري «خبر پرس» لبنان با اشاره به هياهوي چندي پيش رسانه هاي غربي كه مدعي بودند گروه هاي مسلح معارض سوريه در حال اشغال فرودگاه هاي مهم هستند، نوشت: بيش از 6هزار تروريست در درگيري با ارتش اين كشور در فرودگاه هاي مختلف سوريه و از جمله در فرودگاه «تفتناز» شهر «ادلب» كشته شده اند.

خبر پرس با اشاره به اينكه گروه هاي مسلح قصد داشتند بر فرودگاه هاي سوريه، به ويژه فرودگاه هاي نظامي تسلط يابند، نوشت: عناصر اطلاعاتي و سربازان آمريكايي به صورت محرمانه اين گروه هاي مسلح را ياري مي كنند، زيرا مي پندارند در صورت تسلط بر فرودگاه هاي نظامي دست دمشق در مقابله با معارضان بسته مي شود.

اين پايگاه خبري با اشاره به اينكه دستگاه اطلاعاتي سوريه در ابتداي سال جديد ميلادي اطلاعاتي را در خصوص تلاش گروه هاي مسلح معارض با همكاري آمريكايي ها براي تصرف فرودگاه هاي اين كشور به دست آوردند، نوشت: معارضان در ابتدا قصد داشتند فرودگاه تفتناز در شمال سوريه را به تسلط خود درآورند. پيش از آغاز درگيري ها، ارتش تمام بالگردها را از اين فرودگاه خارج كرد.

به نوشته اين پايگاه خبري فرماندهان ارتش سوريه به نيروهاي خود دستور دادند پس از آغاز درگيري كل فرودگاه را تخليه كنند تا آسيبي به تجهيزات وارد نشود. پس از اين اقدام، تعداد زيادي از تروريست ها به فرماندهي شخصي به نام «ادهم الجواهري» در فرودگاه تفتناز مستقر شدند، به خيال اينكه اين فرودگاه را به اشغال خود درآورده اند.

خبرپرس نوشت: در نهايت ارتش سوريه گروه هاي مسلح را با چندين موشك مورد هدف قرار داد كه در پي آن بيش از 5 هزار نفر از اين نيروها كشته و برخي نيز مجروح شدند. بيش از يك هزار نفر ديگر از اعضاي گروه هاي مسلح معارض در ديگر فرودگاه هاي اين كشور كشته شدند. علاوه بر اين، ارتش سوريه 500 تروريست را در فرودگاه «منغ» كشته و 500 نفر را نيز به اسارت درآورده بود.

شايان ذكر است اغلب اين تروريست هاي مسلح به سلاح هاي سبك و سنگين وابسته به گروه هاي سلفي و القاعده هستند كه از كشورهاي ديگر به سوريه ترانزيت مي شوند. رژيم هاي سعودي و قطر پول هاي هنگفتي را خرج گروه هاي مسلح معارض در سوريه مي كنند. برخي زندانيان تبهكار سعودي نيز با تطميع و اجبار به سوريه گسيل شده اند.

همزمان روزنامه نيويورك تايمز در گزارشي نوشت: گروه هاي معارض به جلب همراهي و حمايت حاميان دولت سوريه نشده اند و اين در حالي است كه جنگ به دومين سال خود نزديك مي شود.

«پيتر هارلينگ» يك تحليلگر گروه بحران بين المللي كه در سوريه با مردم در زمينه تمامي ابعاد اين مناقشه ملاقات مي كند، گفت: معارضان در واقع با كارهايشان به يكپارچه شدن اين رژيم كمك مي كنند.

به نظر مي رسد اين گروه هيچ راهبردي براي صحبت در جهت حفظ آنچه كه از دولت باقي مانده و يا جلب حمايت علوي هاي درون رژيم يا ارتباط با كساني كه نمي دانند بيشتر از رژيم متنفر باشند يا از مخالفان، ندارد.

تحليلگران در ارتباط با سوريه معتقدند مخالفان نتوانسته اند نحوه رسيدگي به مسائل چالش برانگيز سياسي نظير سرنوشت «حزب بعث»، رده هاي ارتش و بخش دولتي كه دست كم 2/1 ميليون سوري در آن مشغول به كار هستند، يا نحوه مهار خشونت هاي فرقه اي و كشتارهاي انتقامجويانه را تشريح كنند.

نيويورك تايمز افزود: منتقدين مي گويند معارضان فرصت هاي ايجاد شكاف در حمايت داخلي از دولت را از دست داده اند. برخي از تحليلگران مي گويند اين خلأ زمينه اي براي لحن مطمئن «اسد» در سخنراني تاريخ 6ژانويه (17 دي) وي بود، زماني كه پيشنهاد تعامل در گفت وگو با مخالفان سياسي ارائه كرد.
برخي مقامات آمريكايي و صهيونيستي در آغاز جنگ سوريه پيش بيني كرده بودند رژيم بشار اسد ظرف چند هفته تا چند ماه از هم بپاشد.
 
*وطن امروز:

هلاکت شرور معروف جنوب استان کرمان
دادستان سیرجان گفت: شرور معروف جنوب استان کرمان با پیگیری‌های مستمر اطلاعاتی و اقدامات همه‌جانبه سربازان گمنام امام زمان(عج) در سیرجان شناسایی و در درگیری به هلاکت رسید.

به گزارش ایسنا، مهدی بخشی در این باره ادامه داد: سربازان گمنام امام زمان(عج) پس از اشراف کامل بر محل استقرار شرور و قاتل فراری «جاسم- س» با اجرای عملیاتی غافلگیرانه، وی را در حوالی یکی از روستاهای سیرجان شناسایی كردند كه پس از خودداری شرور از تسلیم و شلیک به سوی ماموران در درگیری مسلحانه با ماموران مورد اصابت گلوله واقع شد و به هلاکت رسید.

 وی بیان داشت: معدوم یادشده سرکرده باند شرارت و عامل شهادت خدابخش‌هاشم‌زهی، رئیس شورای حل اختلاف روستای عشایری سرزه و مسؤول عملیاتی قرارگاه شهید معمار سپاه شهرستان ریگان نیز بوده است. دادستان سیرجان یادآور شد: شرور یادشده سرکرده باند راهزنان مسلحانه و سرقت وحشیانه اموال و طلاجات زنان و افراد عبوری در جاده ریگان به رودبار نیز بوده که اکنون به سزای اعمال خود رسید.

 این مقام قضایی در ادامه افزود: یکی از نیروهای همراه شرور نیز در مخفیگاه دستگیر و یک قبضه سلاح کلاشینکف به همراه حدود 150 فشنگ و مقادیری مواد مخدر از آنها کشف شد که پرونده جهت تحقیقات مقدماتی در دادسرا مفتوح است. بخشی در ادامه گفت: این عملیات هشداری است به افراد خلافکاری که شهرستان سیرجان را به عنوان مخفیگاه خود انتخاب می‌کنند و مطمئن باشند از چشمان تیزبین سربازان گمنام مخفی نخواهند ماند و قطعا منطقه جهت حضور اینگونه افراد ناامن خواهد بود.

خاتمی: قطعاً رد صلاحیت می‌شوم
سعید حجاریان که صحنه سیاسی کشور را در آستانه انتخابات برای ورود اصلاح‌طلبان آماده می‌بیند از خاتمی خواست در این دوره از انتخابات برای اصلاح‌طلبان «قلندری» کند. به گزارش جهان، برخی سران اصلاحات این روزها به این نتیجه رسیده‌اند که نظام از آنها تقاضا خواهد کرد در انتخابات حضور داشته باشند به همین خاطر سعید حجاریان یکی از تئوریسین‌های جریان اصلاحات معتقد است خاتمی باید در انتخابات ریاست‌جمهوری ۹۲ حضور داشته باشد. وی از خاتمی درخواست کرده به میدان بیاید و برای

اصلاح طلبان «قلندری» کند. این در حالی است که خاتمی هنوز اوضاع را برای آمدن خود مناسب نمی‌داند و اخيراً نیز در پي تقاضاي بعضي فعالان سياسي و از جمله برخي زندانياني كه ورود وي به انتخابات را راهگشا مي‌دانند قاطعانه گفته است: هرگز اين اتفاق نخواهد افتاد؛ شرایط رای من مثل سابق نیست. از سوی دیگر خاتمی در برخی جلسات اخیر خود، صریحا اعلام داشته قطعا صلاحیت وی در دوره آتی انتخابات از سوی نظام تایید نخواهد شد.

کاندیدای جبهه اصلاح‌طلبان اسفندماه معرفی می‌شود
دستور جلسه سه‌شنبه جبهه اصلاح‌طلبان بررسی برگزاری کنگره دهه اول اسفندماه این جبهه خواهد بود. جبهه اصلاح‌طلبان برگزاری این کنگره را به شورای مرکزی جبهه اصلاح‌طلبان پیشنهاد داده است که در صورت تصویب، این کنگره اوایل اسفندماه برگزار می‌شود. بر همین اساس قرار است از تمام کاندیداهای اصلاح‌طلب در این کنگره دعوت شود تا برنامه‌های خود را ارائه دهند و با رای‌گیری از بین حاضران که احتمالا حدود 500 تا یکهزار نفر هستند، کاندیدای نهایی اصلاح‌طلبان در این جلسه اعلام شود.

گفته می‌شود در صورت برگزاری این کنگره افرادی همچون عارف، حسین کمالی و کواکبیان حضور خواهند داشت و اگر خاتمی نیز قصد کاندیداتوری در انتخابات را داشته باشد، به این کنگره خواهد آمد. همچنین در این کنگره از سیدحسن خمینی نیز برای حضور دعوت به عمل خواهد آمد.

*خراسان:
دستور احمدي نژاد براي مشخص شدن مرجع تعيين سفراي ايران
رييس جمهور چندي پيش در نامه اي به برخي نهادهاي دولتي، از آنها خواسته است با بررسي قوانين و مقررات کشور، مرجع تعيين سفير در جمهوري اسلامي ايران را شفاف سازي کنند که بر اين اساس کارشناسان اين مراکز با بررسي مستندات قانوني اين موضوع همچون مفاد اصل ۱۲۸ قانون اساسي، ماده ۳۳قانون مقررات مالي و انضباطي وزارت امور خارجه و ... در حال بررسي جوانب اين موضوع هستند.

بررسي دقيق فعاليت صرافان توسط کارگروه هاي ويژه
بر اساس بخشنامه هاي ارسال شده يک مسئول اقتصادي دولت، مقرر شده رسيدگي به پرونده هاي مالياتي و فعاليت تجاري صرافان کشور بدون در نظر گرفتن نشاني اقامتگاه و محل کسب آنها، به صورت متمرکز توسط يک کارگروه مجرب، متخصص و آگاه به مـسائل حسابداري و مالي صورت بگيرد.

*آرمان:


تشکیل ستاد انتخاباتی عارف تکذیب شد
شنیده شد که برخی خبرهای منتشر شده مبنی بر تشکیل ستاد انتخاباتی محمدرضا عارف از سوی روابط عمومی دفتر وی تکذیب شد. روابط عمومی دفتر محمدرضا عارف با صدور اطلاعیه‌ای اعلام کرد: در پی انتشار خبری با عنوان «ستاد انتخاباتی 10 نامزد ریاست‌جمهوری فعال شد» در یکی از سایت‌های خبری که در آن مطالبی کذب به دکتر محمدرضا عارف نسبت داده شده است از جمله «تشکیل ستاد انتخاباتی با مسئولیت مهندس علی‌اکبر اولیاء و نیز مسئولیت در شرکت پیشگامان کویر یزد» به اطلاع می‌رسد: اولا دکتر عارف ستاد انتخاباتی تشکیل نداده است که مسئولیت آن هم مشخص شده باشد همچنین دکتر عارف هیچ‌گونه مسئولیتی در شرکت پیشگامان کویر یزد و دیگر شرکت‌های اقتصادی خصوصی نداشته و ندارد.

 در ادامه این اطلاعیه‌ آمده است: متاسفانه برخی سایت‌های خبری برای مطرح شدن مبادرت به انتشار اخبار مجعول و کذب می‌کنند تا از این طریق رسانه خود را مطرح کنند و برخی سایت‌های معتبر نیز متاسفانه نسبت به بازنشر این‌گونه اخبار کذب اقدام می‌کنند که انتظار می‌رود سایت‌های خبری باهویت با خودداری از انتشار اینگونه اخبار کذب از اعتبار خود نکاهند.

انتشارات آگاه رفع تعلیق شد
شنیده شد که انتشارات آگاه پس از گذشت حدود 2 سال از لغو پروانه نشرش، دوباره اجازه فعالیت گرفت. مهر نوشت؛ پروانه انتشارات «آگاه» حدود 2 سال پیش لغو شده بود و از همان تلاش‌ها برای حل این مشکل از سوی اتحادیه ناشران و کتابفروشان تهران آغاز شد که سرانجام نتیجه رسید. بر اساس این گزارش، اخیراً علی اسماعیلی سرپرست معاونت امور فرهنگی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی با درخواست این اتحادیه برای حل مشکل به‌وجود آمده برای انتشارات آگاه موافقت کرده و این ناشر دوباره مجوز فعالیت گرفته است. مراحل اداری برای فعالیت دوباره نشر آگاه در حال سپری شدن است و این ناشر به زودی با کتاب‌های تازه وارد عرصه نشر می‌شود.

تکذیب ادعای توقیف کشتی ایرانی درسریلانکا
شنیده شد که روابط عمومی کشتیرانی جمهوری اسلامی ایران ادعای رسانه‌های خارجی درباره توقیف یکی از کشتی‌های این شرکت در آب‌های سریلانکا را رد کرد. ‌ روابط عمومی کشتیرانی جمهوری اسلامی ایران افزود: کشتی آمینا تحت پرچم جمهوری اسلامی ایران در آب‌های سریلانکا تردد نداشته است که طبق ادعای رسانه‌های خارجی بخواهد فرار کند و یا هدف شلیک نیروی دریایی این کشور قرار گیرد. این شرکت با اعلام اینکه کشتی آمینا در خارج از آب‌های سریلانکا به منظور انجام تعمیرات جزئی توقف داشته است، افزود: این کشتی هم‌اکنون به سمت ایران درحال حرکت است.

اعلام کاندیداتوری در صحن علنی مجلس!
شنیده شد که نماینده شهرضا در مجلس رسما برای حضور در انتخابات ریاست‌جمهوری اعلام کاندیداتوری کرد. تسنیم نوشت؛ عوض حیدرپور، نماینده شهرضا صبح دیروز در صحن علنی مجلس برای حضور در انتخابات ریاست‌جمهوری رسماً اعلام کاندیداتوری کرد. پیش‌تر، خسرو نصیری‌زاده، دبیرکل مجمع متخصصین ایران، حسن سبحانی اقتصاددان و نماینده سابق مجلس، محمد شریعتمداری وزیر بازرگانی در دولت اصلاحات و محمد سعیدی‌کیا وزیر مسکن دولت نهم رسماً کاندیداتوری خود را در انتخابات ریاست جمهوری سال 92 اعلام کرده بودند که با احتساب حضور احتمالی عوض حیدرپور، شمار داوطلبان انتخابات ریاست‌جمهوری به 5 نفر رسید. محمدرضا عارف معاون اول دولت اصلاحات نیز گفته است که درصورت اجماع اصلاح‌طلبان روی وی، کاندیداتوری‌اش در انتخابات ریاست‌جمهوری آتی قطعی خواهد بود.

500 هزار چند شغله در كشور داريم!
شنیده شد که براساس برآوردهاي مجلس، بين ۴۷۰ تا ۵۰۰ هزار نفر در كشور مشمول قانون ممنوعيت اشتغال به دو يا چند شغل مي‌شوند كه به ترتيب طيفي از جامعه پزشكي، نظامات صنفي از جمله نظام مهندسي، اعضاي هيات‌مديره شركت‌هاي هلدينگ دارويي، وكلا، مسئولان دفاتر ثبت اسناد و مديران شهرداري‌ها و مؤسسات فرهنگي در زمره اين آمار قرار مي‌گيرند.

جوان نوشت؛ سيداميرحسين قاضي‌زاده‌هاشمي، نماينده مردم مشهد در مجلس اعلام مي‌كند: بر اساس برآورد مجلس بين ۴۷۰ تا ۵۰۰ هزار نفر مشمول قانون منع اشتغال در دو يا چند شغل مي‌شوند. بنا به گفته وي، هدف اين قانون تنها شامل شاغلان در مراكز دولتي نمي‌شود و شاغلان در نهادهاي عمومي غيردولتي را نيز دربر مي‌گيرد. اين عضو كميسيون اجتماعي مي‌گويد: اين افراد به جز مناصب دولتي، در قوه قضائيه، شوراهاي اسلامي شهرها و روستاها، هيات‌مديره شركت‌هاي وابسته به دولت مثل تأمين‌اجتماعي و مؤسسات بزرگ فرهنگي و شهرداري‌ها نيز حضور دارند.

تجمع تعدادی از بازنشستگان مقابل مجلس
شنیده شد که رئیس کمیسیون اجتماعی مجلس از تجمع تعدادی از بازنشستگان در مقابل مجلس خبر داد و گفت: بازنشستگان در اعتراض خود خواستار این شدند که سازمان تامین‌اجتماعی به صندوق تغییر نام ندهد. عبدالرضا عزیزی افزود: پیش از ظهر دیروز جمعی از بازنشستگان سازمان تامین‌اجتماعی در اعتراض به طرح بازگشت مجدد سازمان تامین‌اجتماعی به صندوق تجمع کرده و خواستار سازمان ماندن این نهاد شدند.

 وی گفت: این معترضان نامه اعتراض‌آمیز خود را به کمیسیون اجتماعی مجلس ارائه دادند و در همین خصوص نیز جلسه‌ای با حضور نایب‌رئیس مجلس برگزار شد. رئیس کمیسیون اجتماعی مجلس تاکید کرد: در این جلسه قرار شد نظرات کارگران و نمایندگان بازنشستگان را بررسی و به هیات‌رئیسه ارائه دهیم.

دعوت ولایتی از پورمحمدی به ائتلاف
شنیده شد که اخیرا علی‌اکبر ولایتی عضو ائتلاف سه‌گانه در دیداری که با پورمحمدی رئیس سازمان بازرسی داشته است، ضمن ارائه گزارشی از روند فعالیت انتخاباتی و سازوکار ائتلاف سه‌گانه از وی نیز برای حضور در این ائتلاف دعوت کرده است. پورمحمدی نیز در پاسخ به این دعوت اظهار داشته است که بنده موافق این حرکت هستم اما هنوز تصمیمی برای کاندیداتوری در انتخابات ریاست‌جمهوری نگرفته‌ام. وی ادامه داد: بنده اگر کاندیدای انتخابات آتی شوم به عنوان یک نامزد و اگر به این شیوه در انتخابات حضور نداشته باشم به عنوان یک عضو جامعه روحانیت مبارز به این ائتلاف کمک می‌کنم.

پیش از این نیز قالیباف دیداری با لاریجانی رئیس مجلس داشته و ضمن ارائه گزارشی از سازوکار ائتلاف سه‌گانه از وی برای حضور در این ائتلاف دعوت به عمل آورده است. همچنین در پی انتشار برخی اخبار درباره دعوت این ائتلاف از محسن رضایی، یک منبع آگاه گفت: تاکنون هیچ دعوتی از محسن رضایی برای پیوستن به این ائتلاف صورت نگرفته است.

*تهران امروز:

کارآمدی، بهترین دفاع از امام
در آستانه سی و چهارمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامي سيدحسن خميني در ديداري با اعضاي يك سايت خبري گفت: بهترین و موثرترین دفاع از امام خمینی(ره) کارآمد کردن نظام جمهوری اسلامی است، چرا که این نظام هم از نظر تئوریک و هم از نظر اجرایی حاصل فعالیتهای امام خمینی بوده است.

 سید حسن خمینی با تقسیم شخصیت امام خمینی، به دو بخش نظریه پردازی و اجرایی گفت: در بعد نظریه پردازی، امام به مثابه یک ایدئولوگ محسوب مي‌شود که یک فلسفه سیاسی خاص را درچارچوب ولایت فقیه ابداع کرد و این بخش نظریه‌پردازی مربوط به بعد فقهی امام است؛ همان بعدی که همواره در حوزه‌‌های علمیه مورد بحث و بررسی بوده است و بحث پیرامون آن نه تنها موجب ابطال آن نمي‌شود، بلکه آن را منسجم‌تر خواهد کرد.

وي بعد دوم شخصیتی امام خمینی را تجربه تاریخی و اجرایی ایشان دانست و تاکید کرد: امام در بعد اجرایی با رهبری مبارزات مردمی ایران، انقلاب اسلامي‌را به پیروزی رساند و نظام جمهوری اسلامي‌را تاسیس و تثبیت نمود.وي افزود: استفاده از تجربه اجرایی برای زیر سوال بردن مبانی فکری اندیشه امام و بالعکس، نوعی مغالطه است.

وي تاكيد كرد:البته جریانی در داخل و همچنین جریانی در خارج اصرار دارد وضعیت موجود را با ایده و آرمانها و عملکرد امام یکی معرفی کند و هیچ گونه تفکیکی را نپذیرد و برخی هم معتقدند در مقابل این جریان باید تصویر مستقلی از آرا و عملکرد امام ارائه کرد تا افکارعمومی بتواند قضاوت صحیح تری در مورد امام خمینی داشته باشد، اما به نظر مي‌رسد باز هم بخش عمده جامعه، نه براساس آنچه که امام بود، بلکه براساس کارآمدی امروز نظام در تامین نیازها و دادن احساس آرامش به مردم در مورد ایشان قضاوت مي‌كنند و بهترین راه برای دفاع از امام، کارآمد کردن نظام است.وي ادامه داد: واقعیت آن است که درباره وقایع تاریخی بدون در نظر گرفتن شرایط آنها نمی‌توان قضاوت کرد و نمی‌توان با توجه به شرایط امروز یا پیوند زدن حادثه‌ای در امروز با واقعه ای در دیروز، اقدام به نتیجه‌گیری در مورد آنها نمود و بنابراین برای قضاوت در مورد گذشته، باید به صورت علمی و تاریخی بحث کرد.

مگر مي‌شود یک آخوند برود لباس زنانه بفروشد
حجت‌الاسلام جعفر شجونی متولد 1311، عضو جامعه روحانیت مبارز تهران و عضو شورای مرکزی حزب موتلفه اسلامی، پس از انقلاب اسلامی با حکم حضرت امام خمینی(ره) مسئول کاخ شمس پهلوی در کرج شد. شمس پهلوی، خواهر محمدرضا پهلوی شاه مخلوع ایران به دلیل بیماری آسم، این کاخ را برای زندگی در کرج انتخاب کرد.

شجوني در گفت‌وگويي با فارس از خاطرات خود در دوران مسئوليتش در اين كاخ مي‌گويد: این خاندان، «گدا» بودند و همه چیز را بردند و چیزی نگذاشتند، دلیلش این است كه دو گاو صندوق در آن كاخ بود كه وقتي ما آنها را باز كرديم در يكي از آنها 5، 6 اسکناس قدیمي‌رضاخانی بود و در یک گاوصندوق دیگر، یک کارت پستال بود به رنگ طلایی که نوشته بودند «تولدت مبارک»، داستان عجیبی است. به همین دلیل که چیزی در گاوصندوق‌ها نبود فهمیدیم که همه چیز را برده‌اند.

 وي در پاسخ به اين سوال كه در برخی از سایت‌ها، مطلبی درباره شما نوشته شده است که ظاهرا شخصا لباس‌های زنانه را روی دست گرفته و در کاخ، حراج مي‌كردید، آیا این موضوع، صحت دارد؟ گفت: نه، یک پسری بود که مي‌رفت بالای مینی بوس و اتوبوس، لباس‌ها را نشان مي‌داد.

این حرف‌ها برای روزنامه صهیونیستی «آیندگان» در آن زمان بود. مگر مي‌شود یک آخوند برود لباس زنانه بفروشد؟!وي افزود: آنچه ما در طول ماموریت‌مان فروختیم یک مقدار گل و گلدان طبیعی بود که ضایع می‌شدند و اموال غیرمنقول هم که سر جایش بود نمی‌توانستیم بفروشیم چون سندش را نداشتیم. اجاره یک باغ را گرفتیم، گلدان‌ها هم فروش رفت. یک مقدار هم بچه‌های ما اطلاعیه دادند که مردم بیایند شلوارهای لی و پیراهن‌ها و.... را که در کاخ، خراب می‌شدند بخرند. البته لباس‌ها به خاطر نبودن دستگاه هواساز، ضایع مي‌شدند. بچه‌ها مي‌رفتند بالای اتوبوس، لباس‌ها را حراج مي‌كردند.

اول سابقه خود را ببينند، بعد حرف بزنند
حميد رضا ترقی، عضو شورای مرکزی حزب موتلفه اسلامی با بیان اینکه آقای عسگراولادی به هیچ وجه مسیری را که خلاف منافع نظام و انقلاب باشد، نمی‌روند، قطعا پشت پرده اظهارات ایشان یک نگاه و آینده نگری وجود دارد،به افكار نيوز گفت:آقای عسگراولادی چه در خواست مرخصی کنند، چه خودشان از حزب بروند باز هم جزء لاینفک حزب محسوب می‌شوند و پدر معنوی موتلفه هستند و خواهند بود.ترقي همچنین به سر و صدای چند جویای نام وابسته به جریان انحرافی اشاره کرد که اخیرا در ارگان رسمي‌دولت یعنی روزنامه ایران به زعم خودشان علیه موتلفه و آقای عسگراولادی افشاگری کرده‌اند و گفت: بهتر است این افراد در ابتدا نگاهی به سوابق خود داشته باشند و بعد حرف بزنند.

همین فردی که در ارگان رسمي‌دولت مطلب نوشته و حرف از مناظره مکتوب! زده در حادثه 18 تیر سال 78 جزو آشوب‌گران بوده و در برابر نظام و انقلاب فتنه‌انگیزی کرده و اقدام علیه امنیت ملی داشته است. ترقي با عنوان این مطلب که ارگان دولت شده محلی برای عقده‌گشایی علیه منتقدان جریان انحرافی و انقلابیون، گفت: چه شده که چماق به دست فتنه 78 و نویسنده روزنامه ایران دولت اصلاحات حالا نویسنده روزنامه ایران دولت دهم شده است؟ چقدر رنگ عوض کردن؟ رسیدن به قدرت واقعا تا این حد ارزش دارد؟ترقی در ادامه به حضور این فرد معلوم الحال در مرکز استراتژیک یکی از وزارت‌خانه‌های کشور اشاره کرد و گفت: وی در این مرکز به کار گرفته می‌شود تا با سندسازی علیه منتقدان و انقلابیون آنها را تخریب کنند در حالی که نمی‌دانند دیگر زمان پله کردن دیگران به سر آمده و تخریب افراد با سابقه برای بالا رفتن جواب نمی‌دهد.وی در پایان گفت: این فرد حلقه اتصال فتنه 78با جریان انحرافی است و به واقع باید امثال او را کوتوله‌های سیاسی خواند که در این چند ماه پایانی دست و پا می‌زنند بنابراین بهتر است آقای احمدی‌نژاد حواس خود را جمع کند.

جلسات مستمر اخراجي‌های دولت
مهدی زاهدی، وزیر سابق علوم دولت احمدي‌نژاد در گفت‌وگو با مهر، با اشاره به جلسه اخراجي‌های دولت نهم و دهم، گفت: ما اخراجي‌های دولت احمدي‌نژاد به طور متناوب دور هم جمع مي‌شویم و افراد تحلیل‌هایی از مسائل روز ارائه مي‌دهند و هدفمان هم این است که کمک معنوی بکنیم؛ حتی به دولت. لذا این نظرات توسط یک نفر به اطلاع رئيس‌جمهور داده مي‌شود.وي افزود: دولت منتخب مردم است و نباید شاهد آن باشیم که دولت آنقدر ضعیف شود که به نظام آسیب وارد شود چراکه هرچه دولت قوی‌تر باشد به نفع کشور و نظام است.

اعتراض به نقل‌قول‌های غیرموثق از رهبری
جمعی از نمایندگان مجلس برای اعتراض به رفتار برخی نمایندگان در طرح نقل قول‌های غیرمستقیم از مقام معظم رهبری، به رئیس مجلس نامه می‌نویسند.یکی از نمایندگان مجلس به ايلنا گفت: روند استفاده از نقل قول‌های غیرموثق از مقام معظم رهبری برای استفاده سیاسی و جناحی، نمایندگان را بر آن داشت تا با ارسال نامه‌ای به علی لاریجانی رئیس مجلس شورای اسلامی نسبت به این مسئله اعتراض کرده و خواستار موضعگیری صریح ایشان شوند.وی افزود: شکایتی هم از این نمایندگان برای رسیدگی بیشتر تقدیم کمیسیون اصل 90 مجلس شورای اسلامی می‌شود.

آمادگي برای بازدید از زندان اوین و رجایی‌شهر
عوض حیدرپور عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس نهم با اشاره به لغو برنامه بازدید از زندان‌های اوین و رجایی شهر گفت: طبق آخرین هماهنگی‌ها، قرار است قوه قضائیه زمان مناسب را برای بازدید نمایندگان از زندان‌های اوین و رجایی‌شهر کرج به هیات رئیسه کمیسیون امنیت ملی ارائه کند.وي تصریح کرد: اعضای کمیته امنیت کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس، آمادگی خود برای بازدید از زندان‌ها را به هیات رئیسه کمیسیون اعلام کردند و باتوجه به عدم وجود برنامه فوری خاصی، شرایط برای بازدید از زندان‌های اوین و رجایی‌شهر آماده است.

رد شکایت دادستان از رسایی در اصل ۹۰
به‌دنبال سخنراني حميد رسايي در صحن مجلس و بيان مطالبي بر عليه خانواده هاشمي رفسنجاني و همچنين اظهار مطالبي مبني بر كوتاهي قوه قضا در رسيدگي به پرونده مهدي هاشمي، دادستان تهران دست به طرح شكايتي از حميد رسايي به دادگاه روحانيت زد.در پي واكنش مجلس به اتفاقات ذكر شده كميسيون اصل 90 به اين مسئله پرداخت.

 مصطفی افضلی‌فرد، سخنگوی کمیسیون اصل 90 مجلس گفت: هيات رئیسه کمیسیون اصل 90 بر اساس اصل 84 قانون اساسی اعلام جرم دادستان تهران علیه حجت‌الاسلام حمید رسایی به دلیل نطق در صحن علنی مجلس را وارد ندانست.سخنگوی کمیسیون اصل 90 بر اساس تبصره 5 ماده 9 قانون نظارت بر رفتار نمایندگان، مرجع رسیدگی به شکایات از نمایندگان را «هيات نظارت بر نمایندگان» دانست.

جعفری دولت آبادی، دادستان تهران در پاسخ به اظهارات كميسيون اصل 90 گفت: مفاد اصل 86 قانون اساسی هیچ‌گاه شامل عناوین مجرمانه نمی‌شود و دادستان در صورت اظهارات و اقدامات مجرمانه نمایندگان، حق ورود دارد.

حضور وزير آموزش و پرورش در همايش نيمکت‌هاي سوخته
همايش بين‌المللي نيمکت‌هاي سوخته با حضور «حميد‌رضا حاجي‌بابايي» وزير آموزش و پرورش برگزار ‌مي‌شود‌.در اين همايش که با موضوع مدارس بمباران شده توسط معاندان و دشمنان انقلاب اسلامي بر‌گزار مي‌شود، شرکت‌کنندگاني از کشور‌هاي فلسطين، لبنان و افغانستان نيز حضور خواهند داشت.لازم به ذکر است مراسم ياد شده در شهرستان ميانه استان آذربایجان شرقی و به همت بسيج جامعه زنان برگزار خواهد شد.

*جمهوری:

تكذيب شد
دو تن از اعضاي جامعه مدرسين حوزه علميه قم، هرگونه موضعگيري اين جامعه عليه آقاي حبيب‌الله عسگراولادي را تكذيب كردند. آقايان حسيني بوشهري رئيس حوزه‌هاي علميه و سيد محمد غروي عضو شوراي عالي حوزه‌هاي علميه تأكيد كردند جامعه مدرسين حوزه علميه قم در اين زمينه ابراز نظري نكرده است.

آقاي بوشهري با اشاره به اظهارات آقاي حسن ممدوحي در اين زمينه گفت: اين نظر شخصي بوده است و به هيچ وجه موضع جامعه مدرسين محسوب نمي‌شود. آقاي غروي نيز گفت در جلسه جامعه مدرسين نظرات آقاي عسگراولادي مطرح و بررسي شد ولي موضعي گرفته نشد. وي افزود: نظر رسمي جامعه مدرسين از طريق رئيس و يا به صورت بيانيه اعلام مي‌شود و اعضاء فقط نظرات شخصي خود را ابراز مي‌دارند.

تظاهرات ضد دولتي در عربستان حرام شد!
همزمان با گسترش تظاهرات ضد دولتي در شهرهاي مختلف عربستان، فتواي حرمت تظاهرات عليه آل سعود توسط روحانيون وهابي نيز گسترش يافته است. شيخ صالح بن فوزان الفوزان عضو هيأت كبار العلماي عربستان و از روحانيون وهابي در پاسخ به استفتايي درباره تظاهرات مردم عربستان عليه نظام آل سعود، تأكيد كرد كه هرگونه تظاهرات و تجمع حرام و معصيت است.

 وي درباره تظاهراتي كه در مقابل ديوان پادشاهي و ساير دستگاه‌هاي دولتي در عربستان انجام شد گفت: تظاهرات و تجمع با تعاليم اسلامي مغايرت دارد و نافرماني در برابر ولي امر به شمار مي‌آيد و موجب تخريب و ويراني مي‌شود. روحانيون وهابي درحالي تظاهرات عليه آل سعود را حرام اعلام مي‌كنند كه شورش عليه بشار اسد و سر بريدن مأموران دولتي و اعضاي ارتش سوريه و غارت اموال آن دسته از مردم سوريه كه طرفدار دولت هستند را حلال و تجاوز به زنان آنان را جايز اعلام كرده‌اند.

نام فلسطین همه گیر شد، حتی در آمریکا
نام فلسطين بر تعداد زيادي از مناطق مسكوني و بخش‌هاي عمومي و خصوصي در بسياري از كشورهاي جهان گذاشته شده است كه برخي از آنها گرايشات سياسي دارند و برخي تاريخي و ديني. اين موضوع بويژه در آمريكا از برجستگي خاصي برخوردار است. به گزارش خبرگزاري قدس (قدسنا) موسسه مطبوعات فلسطين موسوم به صفا اخيراً پژوهشي انجام داده است كه نشان مي‌دهد 40 روستا، ده مجتمع مسكوني، رژيم اداري در ايالات‌هاي مختلف آمريكا نام فلسطين را براي خود انتخاب كرده‌اند.

 چهار روستا اسم خود را تغيير داده‌اند اما اسم قديمي خود را نيز حفظ كرده‌اند. برخي از اين روستاها نام فلسطين جديد، برخي نام فلسطين قديم و برخي نيز شرق فلسطين براي خود نام انتخاب كرده‌اند. همچنين دهها معبد مسيحي از جمله 25 كليسا به تنهايي در ايالت مي‌سي سي در جنوب آمريكا نام فلسطين بر خود نهاده‌اند. علاوه بر اين آرامگاهها، مدارس، مراكز، خيابانها و ساختمانهاي متعددي اين نام را براي خود برگزيده‌اند. همچنين براي سه مخزن بزرگ آب در ايالت تگزاس، فلوريدا و انديانا درياچه فلسطين انتخاب شده است و مردم اين مخازن آبي را با نام فلسطين مي‌شناسند.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار