یکسری ریزنوشته‌های برجسته، هولوگرام، نخ امنیتی را از ابزار موجود در شناسنامه‌های مکانیزه عنوان کرد که موجب بالا رفتن ظریب امنیتی این شناسنامه‌ها است و جعل این شناسنامه‌ها را غیرممکن می‌کند.

به گزارش گروه اجتماعي باشگاه خبرنگاران، محسن کرمی با اشاره به یکی از ماموریتهای سازمان ثبت احوال مبنی بر اتقان اسناد هویتی ایرانیان در اقصی نقاط دنیا تاکید کرد: این سازمان موظف است یک سند رسمی و متقن در اختیار مردم قرار دهد که غیرقابل جعل باشد.
 
محسن کرمی افزود: برای بالا بردن ضریب امنیتی شناسنامه‌ها، سازمان ثبت احوال اقدام به صدور شناسنامه‌های مکانیزه کرده است.
 
وی با بیان اینکه در این نوع شناسنامه‌ها کلیه اطلاعات صاحب شناسنامه بر اساس اطلاعات پایگاه اطلاعات جمهیت ایرانیان پرینت گرفته می‌شود، افزود: لمینیتی بر روی صفحات شناسنامه وجود دارد که موجب بالا بردن ضریب امنیتی شناسنامه می‌شود و به مجرد اینکه شخصی بخواهد این اطلاعات را تغییر دهد باید این لمینیت را برداشته که موجب از بین رفتن تمامی نوشته‌ها می‌شود.
 
معاون امور اسناد هویتی اظهار کرد: در شناسنامه‌های مکانیزه الصاق عکس وجود ندارد، بلکه عکس صاحب شناسنامه اسکن می‌شود که خود روشی دیگر برای بالا بردن ضریب امنیتی این شناسنامه‌ها است.
 
وی تاکید کرد: تمام هموطنانی که شناسنامه در اختیار دارند باید دقت لازم را در حفظ و نگهداری این سرمایه ملی داشته باشند، چرا که شناسنامه یک سند رسمی در کشور است.
 
گفتنی است، کلیه شناسنامه‌های صادر شده توسط سازمان ثبت احوال کشور برای افراد زیر 15 سال از سال 1385 و افراد بالای 15 سال از سال 1389 بصورت مکانیزه صادر شده است و شناسنامه دست نویس در ادارات ثبت احوال برای افراد داده نشده است./ز
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار