به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران اصفهان مسئول اداره تولیدات گیاهی و دامی جهاد کشاورزی شهرستان نطنزبا اشاره به آغاز کار برداشت محصولات غده ای مثل هویج ، شلغم و چغندر لبو در بخش کویری بادرود افزود: محصول غده ای هویج در سه دوره زمانی کشت می شود و بعد از طی 3 ماه ، دوره داشت به پایان رسیده و محصول برداشت و روانه بازار مصرف می شود.
کیانوش تصریح کرد: سطح زیرکشت محصولات غده ای این شهرستان بالغ بر 410 هکتار می باشد که بیش از 50 درصد از آنرا محصول هویج در 3 دوره زمانی کاشت بخود اختصاص می دهد.
وی اضافه کرد: عملکرد محصول هویج به طور متوسط 40 تن و محصولات شلغم و لبو به میزان 35 تن در هکتار است .
مسوول اداره تولیدات گیاهی و دامی جهاد کشاورزی شهرستان نطنز تاکید نمود: یکی از مهمترین نکات در عملیات داشت می توان به کاهش مصرف سموم اشاره نمود که باعث شده این محصول بطور ارگانیک وارد بازار مصرف شود .
خاطر نشان می شود: هویج محصول خوراکی و دوساله از خانواده چتریان است که با دارا بودن ویتامینهای بسیار و خواص بیشماری توصیه می شود جهت درمان ضعف بینایی ، کم خونی ، یبوست ، تنظیم وزن بدن و کاهش وزن بخاطر وجود فیبر روزانه مصرف شود./س