به گزارش
حوزه دفاعي - امنيتي باشگاه خبرنگاران، نشست سازندگان مجموعۀ تلويزيوني مدرسۀ عشق با حضور "سردار محمدرضا نقدي" رئيس
سازمان بسيج مستضعفين، سردار آزادي معاون فرهنگي اجتماعي بسيج مستضعفين، علي اصغر جعفري مشاور رئيس سازمان و رئيس مركز بسيج صداوسيما، عليرضا شيروي مدير گروه تلويزيوني بسيج و عوامل توليد اين پروژه عليرضا سالمينيك(تهيه كننده)، قدرتالله صلح ميرزايي(كارگردان) و جليل عرفان منش(سرپرست گروه تحقيق و نگارش) برگزار شد.
بنا بر گزارش روابط عمومي بسيج صدا و سيما، سردار نقدي در اين نشست ضمن ارزشمند خواندن اين مجموعه تلويزيوني گفت: در شأن و منزلت بسيج كار كردن بسيار سخت و دشوار است، لذا با توكل بر خداوند متعال، طلب كمك و ياري از روح بزرگ و منور شهدا و اخلاص گروه بايد بتوان تجسّم ايدهها، افكار و عقايد 86 هزار شهيد بسيجي و ادامهدهندگان راستين راهشان كه حماسه امروز آنان كمتر از دفاع مقدس نيست اثري ارزشمند و با تاثيرگذاري بالا توليد و روانه آنتن كرد.
رئيس سازمان بسيج مستضعفين ادامه داد: خيلي بايد زحمت كشيد، عميق شد و وقت گذاشت تا به هدف اصلي كه همان آشنايي جامعه با واقعيت بسيج و ترويج فرهنگ والاي بسيج است دست پيدا كرد.
وي افزود: محتوا بايد پايبند به ارزشها باشد؛ در عين حالي كه جذابيت و كشش داستان و استقبال مردم به اين نوع مجموعهها در نظر گرفته شود.
نقدي گفت: براي ساخت و توليد اين مجموعه سعي شود از خلّاقيتها، رشادتها، جسارتهاي واقعي كه در ميان بسيجيان و پايگاههاي بسيج بسيار زياد وجود دارد در داستانهاي خود استفاده كنيد. در سوژهها، جذّابيت، دوست و دشمنشناسي، حريف و خودي و... را مدّ نظر قرار داده و توطئههاي دشمن را به خوبي و صحيح نشان دهيد.
وي افزود: اردوهاي سازندگي، نقش بسيج و بسيجيان در ارتقاي سطح علمي دانشگاهها و جامعه، آسيبشناسيهاي اجتماعي، ارتباط خانوادهها با پايگاهها، سبك زندگي ايراني ـ اسلامي، مباحث علمي، تحكيم خانواده، ايثار و فداكاري، جوانمردي، بحثهاي اعتقادي، پاسخ به شبهات به شكلهاي مختلف داستاني، تعميق روابط خانوادگي، مسائل محرومين، مشكلات اداري، بوروكراسي، كاغذبازي، موضوعاتي با طنز فاخر و اثرگذار، مسائل مهم تاريخي همچون 9 دي، 18 تير، 22 بهمن و ديگر رويدادهاي مهم و... ميتواند از موضوعات با اهميّت و تأثيرگذار اين سريال باشد.
در ابتداي اين نشست رئيس مركز بسيج رسانۀ ملي ضمن معرفي عوامل و دست اندركاران سريال مدرسه عشق، با تشريح ويژگيها و اهداف اين پروژه، نسبت به نحوه فراخوان، جذب سوژهها، ايدهها و خاطرات از بسيجيان سراسر كشور از طرق مختلف توضيحاتي ارائه كرد و افزود: از اهداف اصلي اين سريال ارائه الگويي مناسب از يك پايگاه نمونه بسيج، زمينهسازي براي جذب بيشتر مردم، ارتقاي جايگاه اجتماعي بسيج و معرفي و بررسي كاركردهاي مختلف اين نهاد مقدس در كشور است كه اين مهم با ارتباط مستمر و مستقيم سوژهها با تمامي اقشار مختلف در بسيج از جمله نخبگان، هنرمندان، پزشكان، مهندسين، اساتيد دانشگاهها، روحانيون، دانشجويان، دانشآموزان و... عملياتي خواهد شد.
وي ادامه داد: تأكيد بر ارائه سوژههاي مناسب و متناسب با اردوهاي زيارتي، سياحتي بالاخص راهيان نور، ايجاد آرامش و امنيت، نقش و تفكر بسيجي در احياي ارزشهاي اسلامي، اصلاح روشها و رفتارهاي غلط كه بعضاً و سهواً انجام ميشود، ترغيب و تشويق جوانان به امر مهم ازدواج، تقويت كانون گرم خانواده، نشان دادن رشادتها، جسارتها و دلاورمرديهاي هشت سال دفاع مقدس، خاطرات شيرين و جذاب رزمندگان، آزادگان و ... از ديگر محورهاي ساخت اين مجموعه خواهد بود.
جعفري با منحصر به فرد خواندن روند تحقيق و نگارش اين سريال گفت: از ديگر ويژگيهاي اين مجموعه تلويزيوني اين است كه تمامي رخدادها و سوژهها در بين اقشار مختلف جامعه به خصوص در خانوادهها، نهادهاي انقلابي، مساجد، حسينيهها، و پايگاههاي بسيج اتفاق ميافتد و سعي خواهد شد توجّه ويژهاي به نقش علمي بسيج، ابعاد معرفتي، ارائه فعاليّتها و نفش اقليّتهاي مذهبي در طول هشت سال دفاع مقدّس بشود.
انتهاي پيام/ش