به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران اردبیل / عباس دستباز افزود: با توجه به این كه استان اردبیل ییلاق كشور محسوب می شود سالانه 10 میلیون مسافر از مناطق مختلف ایران به این استان سفر میكنند.
وی افزود: با وجود 230 هتل ، مهمانسرا و مهمانپذیر در سال گذشته حدود 70 هزار گردشگر خارجی به این استان سفر كردند كه این تعداد با برنامهریزی مناسب میتواند افزایش یابد.
معاون سیاسی ، امنیتی استاندار اردبیل اظهار كرد: دسترسی آسان به دریا ، كوه ها ، جنگل ها و تنوع فرهنگی و آب و هوایی می تواند استان را در حوزه صنایع دستی و گردشگری ارتقا دهد.
دستباز همچنین ارتقای فعالیتهای میراث فرهنگی از جمله ساماندهی خانههای قدیمی و حمامهای تاریخی استان در دولت نهم و دهم را شایسته قدردانی ذكركرد.
وی اظهار كرد : موضوع میراث فرهنگی و ملی برای همه دولتها حائز اهمیت بوده و همچون ریشه درختی در تندباند حوادث آنها را استوار نگه می دارد.
وی بیان كرد : توسعه پایدار مفهومی است كه در جوامع بشری از جایگاه ویژه ای برخوردار شده و مباحثی مانند عدالت اجتماعی ، حفظ محیط زیست ، توسعه گردشگری و برآوردن نیازهای نسل های آینده زیربنای آن است.
یحیی نقی زاده محجوب مدیركل جدید میراث فرهنگی ، صنایع دستی و گردشگری استان اردبیل نیز در این همایش گفت: ظرفیت های تاریخی و طبیعی در كنار میراث فرهنگی موجب اعتلای این حوزه در استان شده است.
وی افزود: میراث فرهنگی و حفظ آن ماهیتی فرابخشی دارد و موفقیت در این حوزه نیاز به همكاری سایر نهادها دارد.
وی گفت: میراث فرهنگی شناسنامه ، هویت ، عبرت و بصیرت هر ملت بوده و نیازمند احیا و حفظ شایسته است.
نقی زاده با اشاره به این كه 48 رشته صنایع دستی در این استان فعال است افزود: این حوزه نمود میراث فرهنگی است و تولیدات ما باید علاوه بر اصالت جنبه كاربردی نیز داشته باشد.
وی همچنین بیان كرد: حوزه
گردشكری اولین حوزه درآمدزا بوده و بیشترین گردش مالی در دنیا را به خود اختصاص
داده و ما باید برای توسعه همه جانبه استان به این امر توجهی ویژه داشته باشیم/س