به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران تبریز، تراب محمدی امروز در گفتگو با خبرنگاران افزود: در 9 ماهه سپری شده از سال 91 بیش از هزار و 200 نفر در رشتههای صنایع دستی مشغول به کار شدهاند.
وی گفت: در مدت سپری شده سال 91 در حوزههای میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان مجموعاً برای یکهزار و 500 شغل ایجاد شده است.
محمدی خاطرنشان کرد: یکهزار و 200 شغل ایجاد شده از این میزان اشتغالزایی مربوط به رشتههای صنایع دستی است که حدود 90 درصد آن را تشکیل میدهد.
وی، میزان تعهد سال 91 برای اشتغالزایی در سه حوزه میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری را هزار و 300 نفر اعلام کرد و گفت: در 9 ماه سپری شده از سال برای بیش از 200 نفر فراتر از تعهد داده شده ایجاد شغل کردهایم و امیدواریم در فرصت باقی مانده از امسال این اشتغالزایی را افزایش دهیم.
مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان یادآور شد: در سال 91 بیش از هزار و 400 گواهینامه از سوی آموزشگاههای معتبر صنایع دستی برای هنرجویان رشتههای مختلف صنایع دستی صادر شده است.
محمدی با تاکید بر آموزش و ایجاد فرصتهای شغلی در رشتههای صنایع دستی به ویژه مشاغل خانگی استان تصریح کرد: اقبال عمومی نسبت به تولید و اشتغال در صنایع دستی منجر به از دور خارج شدن کالاهای نامرغوب چینی در بازار و عرضه و فروش خوب تولیدات اصیل و مرغوب هنرهای سنتی و بومی میشود.
وی با اشاره به راهاندازی بازارچههای دائمی صنایع دستی در شهرستانهای آذربایجانشرقی، اظهار امیدواری کرد که راهاندازی این بازارچهها، تداوم روند تولید صنایع دستی در روستاها و ایجاد بازاری دائمی برای عرضه محصولات تولید شده از مشاغل خانگی را در پی داشته باشد/س