كارشناس مسوول تغذیه دانشگاه علوم پزشكی استان كردستان گفت: مصرف زیاد غذاهای آماده (فست فودها) در جامعه خطر ابتلا به دیابت، فشار خون، چربی خون، چاقی و سرطان گوارش را افزایش می دهد.

به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران  سنندج، امینی گفت: درصد بالای چربی فست فودهایی مانند سوسیس، كالباس، همبرگر، كنسرو، چیپس و سیب زمینی سرخ كرده و غذاهای ساندویچی آماده از نظر تغذیه، ویتامین و املاح از ارزش غذایی كمی برخوردارند و 30 درصد بیش از وزن خود چربی دارند.
وی با اشاره به اینکه این چربی ها از نوع ترانس، اشباع شده و برای سلامتی مضر است و مصرف مستمر آن سبب افزایش وزن می شود، افزود: نیترات موجود در سوسیس و كالباس می تواند به مرور زمان زمینه ایجاد سرطان دستگاه گوارش را فراهم كند.
امینی با اشاره به فرایند تهیه و آماده سازی فست فودها گفت: این فرآورده ها در هنگام سرخ شدن تركیبات هیدروكربنی و سرطانزا تولید می كنند.
وی بر داشتن یك رژیم غذایی مناسب تاكید كرد و اضافه کرد: با جایگزین كردن میان وعده هایی مانند ساندویچ های خانگی، كوكو، كتلت، پنیر و سبزی، عسل، برخی تنقلات مانند ذرت، بادام، پسته، كشمش، برگ میوه باید از مصرف زیاد فست فودها پرهیز كرد.
كارشناس مسوول تغذیه دانشگاه علوم پزشكی استان مصرف نوشابه در ایران را دو برابر كشورهای جهان عنوان كرد و گفت : هر ایرانی در سال نزدیك به 30 لیتر نوشابه مصرف می كند، در حالیكه مصرف نوشابه در جهان 10 تا 12 لیتر است./س
برچسب ها: بیماری ، فست فود ، سوسیس
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.