يك عضو کميسيون کشاورزي در گفتگو با باشگاه خبرنگاران:
يك عضو کميسيون کشاورزي در گفتگو با باشگاه خبرنگاران:
عباس رجايي عضو کميسيون کشاورزي مجلس شوراي اسلامي در گفتگو با
خبرنگار باشگاه خبرنگاران با اشاره بر کيفيت و استاندارد مواد غذايي و محصولات کشاورزي و باغي در استفاده از ميزان کود و مواد شيميايي افزود: قطعا استفاده بيش از حد از اين موارد کيفيت محصول را از بين مي برد و بر طعم و عطر ميوه اثري نامطلوب دارد.
وي تصريح کرد: استفاده از محصولات ارگانيک يکي از بهترين راهکارهاي کاهش ميزان سموم، کود و مواد شيميايي در محصولات کشاورزي و باغي خواهد بود و با گسترش محصولات ارگانيک اثرات زيانبار زيست محيطي و تغذيه اي بر انسان از بين خواهد رفت كه اين مسئله مهمترين موضوع در بحث امنيت غذايي در كشور است.
رجايي خاطرنشان کرد: چنانچه بتوانيم تا پايان برنامه پنجم توسعه ميزان مصرف سم و کود شيميايي را حداقل 30 درصد نسبت به سالهاي قبل کاهش دهيم و سطح توليد محصولات ارگانيک را افزايش دهيم موفق خواهيم بود./ک