وی با اشاره به اینکه ارتباطات نوین در عصر حاضر انقلاب فردی و اجتماعی ایجاد کرده است، تصریح کرد: کشورهایی میتوانند در عرصه جهانی حضور داشته باشند که در دستیابی به فناوریهای روز پیشرو باشند.
رئیس مجلس شورای اسلامی با اشاره به تشکیل شورای عالی فضای مجازی با حکم رهبر انقلاب بیان کرد: به وسیله این شورا در حال حاضر آیین نامهها مدون شده و این شورا در حال ورود به عرصه فنی است.
وی با بیان اینکه این شورا قرار است از بخشهای سخت افزاری و نرم افزاری حمایت داشته باشد، به وضعیت استان قم در عرصه تولیدات نرم افزاری اشاره کرد و گفت: استان قم به عنوان مرکز جهان تشیع در عرصه نرم افزار و سخت افزار پیشرفتهای قابل توجهی داشته است و در این نمایشگاه شاهد گوشهای از این ظرفیتها هستیم.
لاریجانی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به اینکه برخی گروهها به دلیل تفاوت آرا در دین حرکتهای بدلی به وجود آوردند تاکید کرد: باید تلاش کنیم که فکر اصیل اسلامی به نحو درست و شیوه صحیح در دسترس افراد قرار گیرد.
وی با اشاره به فعالیتهای موسسه اسراء در عرصههای مختلف تصریح کرد: امیدواریم که فعالیتهای این موسسه در عرصههای مختلف به ویژه در زمینه فناوری اطلاعات به موفقیت برسد.
رئیس مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه آیت الله جوادی آملی شخصیتی استثنایی در تاریخ معاصر به شمار میرود تاکید کرد: شخصیتهایی که در بخشهای مختلف فکر اسلامی محققانه کار کرده باشند اندک هستند و آیت الله جوادی آملی یکی از این شخصیتها است که در عرصه عرفان، مسائل اجتماعی، سیاسی و... قلم زدهاند و آثار بدیعی از افکار ایشان منتشر شده است.
وی با اشاره به تفسیر تسنیم گفت: این اثر تفسیری یک دریای مواج فکر نهفته است و این اثر ارزشمند در سطوح مختلف قابل بهرهبرداری است.
لاریجانی با تاکید بر اینکه محققان دانشگاهی با شناخت این اثر میتوانند از شخصیت ممتاز آیتالله جوادی آملی آگاهی یابند خاطرنشان کرد: اگر بخواهیم بین حوزه و دانشگاه ارتباط منطقی و سامان یافتهای را شاهد باشیم باید مدل صحیحی را ارائه دهیم.
وی در ادامه اظهار کرد: اگر امروز از بیداری اسلامی به عنوان یک پدیده نوین سخن میگوییم به دلیل این است که یک حادثه اثرگذار خلق شده است.
رئیس مجلس شورای اسلامی با اشاره به تاثیرگذاری فرق اسلامی در حوزههای مختلف ادامه داد: در دهههای اخیر جریانهای افراطی و تندرو در دنیای اسلام به وجود آمدهاند که نقشی تکفیری داشته و با امکانات رسانهای حرف خود را منتشر میکنند و گاهی هم در سیاست تاثیرگذار میشوند.
وی با اشاره به اینکه قرآن میتواند بهترین عامل برای وحدت باشد گفت: اشکال کار این گروهها این است که نسبت به قرآن بدفهمی داشته و کار روبنایی انجام میدهند و حتی سیاستمداران برخی کشورهای اسلامی نیز برداشتهای یکجانبه و ظاهری دارند.
لاریجانی اظهار کرد: اگر بیداری اسلامی بخواهد عمیق باشد باید ارتباطات
قرآنی بر اساس فکر تفسیری شکل گرفته و رابطه نزدیکی پیدا کند. /ج1