به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران مازندران، نگهدار با اشاره به شرایط مطلوب استان مازندران برای تولید جوجه یکروزه گوشتی افزود: در حال حاضر تعداد 189 واحد مرغ مادر به ظرفیت 5 میلیون قطعه درمازندران در حال فعالیت هستند که این تعداد معادل 31 درصد مزارع مرغ مادر کشور را شامل میشود.
وی ادامه داد : به طور میانگین در ماه، 5/22 میلیون قطعه جوجه یکروزه توسط مزارع مرغ مادر استان تولید می گردد که از این تعداد به طور متوسط ماهانه 5/9 میلیون قطعه جوجه یکروزه جهت تولید روزانه 574 تن گوشت مرغ آماده طبخ، وارد سالن های پرورش مرغ گوشتی در سطح استان گردیده و مابقی به سایر استان ها و حتی خارج از کشور صادر می گردد.
معاون جهاد کشاورزی مازندران با اشاره به اینکه در این راستا 37 کارخانه جوجه کشی با داشتن 618 دستگاه و با ظرفیت اسمی 624 میلیون قطعه تولید جوجه در طول سال در حال فعالیت می باشد افزود : حدود 50 درصد ظرفیت بلااستفاده در کارخانجات فوق در استان وجود دارد.
او با بیان اینکه استان مازندران از نظر تولید جوجه یکروزه، گوشت مرغ و تعداد کمی مزارع مرغ مادر و کارخانجات جوجه کشی رتبه اول کشور را به خود اختصاص داده است افزود: بیش از 800 نفر به طور مستقیم در کارخانجات جوجه کشی و 2هزار نفر در مزارع مرغ مادر استان اشتغال دارند/س