وی افزود: مواد شیمیایی و نیترات های موجود در مواد غذایی یكی از علل ایجاد سلول های سرطانی هستند.
وی رژیم غذایی نامناسب، غذاهای مانده و پرچرب، ترشیجات مانده، مصرف زیاد نمك در غذا، چای داغ، سیگار، عفونت ها، عفونت های بدخیم معده، چاقی، بی تحركی، عوامل محیطی را از فاكتورهای خطرساز سرطان عنوان كرد.
این فوق تخصص خون و سرطان با اشاره به این مطلب كه كمبود ویتامین سبب بیماری می شود گفت: اكثر بیماران مبتلا به سرطان سینه، كمبود ویتامین B دارند.
دكتر قادری تغییر سبك زندگی، حذف غذاهای پرچرب و جایگزین كردن رژیم غذایی پرفیبر و پركلسیم، داشتن تحرك و فعالیت ورزشی را بهترین راهكار پیشگیری از ابتلا به سرطان دانست.
وی با اشاره به اینكه هیچ دارویی نمی تواند از بروز سرطان پیشگیری كند، غربالگری را بهترین روش برای پیشگیری از سرطان بیان كرد.
به گفته وی با عمل غربالگری و تشخیص مراحل اولیه سرطان 90 درصد پیشرفت بیماری ها را كاهش می دهد.
این فوق تخصص خون و سرطان مركز درمانی توحید سنندج، سرطان پروستات و ریه در مردان و سرطان رحم و سرطان سینه در خانم ها را بیشترین سرطان ها عنوان كرد./س