دکتر کیمیاگر، متخصص تغذیه در گفتگو با
خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران گفت: مصرف ادویه جات به طرق مختلف از جمله استفاده در غذاها و همچنین در چای از قدیم مرسوم بوده است.
وی افزود: در طب سنتی، دارچین از ادویه جاتی بوده که گرم به حساب می آمده و استفاده در غذاها و چای باعث می شود از لخته شدن خون، سرطان، پیشرفت سلول های سرطانی پیشگیری کند.
وی عنوان کرد: ادویه جات اشتها را پائین می آورد و همین باعث می شود فرد غذای کمتری بخورد و لاغر بماند.
وی تصریح کرد: دارچین به پائین آوردن قند خون کمک می کند و سیستم منابولیسم بدن را بالا می برد و کاهش وزن را شامل می شود.
وی در اشاره به خاصیت دارچین افزود: مصرف 6-1 kg دارچین 18 درصد قند خون را پائین می آورد و این برای دیابتی ها مناسب است در صورتی که دیابتی ها هم از داروها استفاده و هم رژیم خود را ادامه دهند مصرف دارچین نیز به پائین آمدن قند خونشان کمک خواهد کرد.
وی خاطرنشان کرد: دارچین برای کسانی که ناراحتی تنفسی دارند مناسب است همچنین در تغذیه ورزشکاران توصیه می شود./ح