مسافرت در طول بارداری می تواند کاملا امن باشد اما بد نیست چند توصیه پیشگیرانه را نیز برای احتیاط بیشتر بدانید.

به گزارش خبرنگار کلينيک باشگاه خبرنگاران؛ 1.  با دکتر یا مامای خود مشورت کنید: بهتر است پیش از سفر از دکتر یا مامای خود در مورد انجام آزمایش های احتمالی یا نگرانی های پزشکی خاص در دوره بارداری خود سوال بپرسید. بارداری های پرخطر به مراقبت های بیشتری نیاز دارند به همین دلیل، مسافرت برای آنها قدغن است.

2. حواستان به زمان بندی آزمایش های دوره بارداری باشد: سعی کنید برنامه سفر خود را طوری تنظیم کنید که با با زمان بندی انجام آزمایش های دوران بارداری تداخل نداشته باشند. اینگونه آزمایش ها باید در هفته های مشخصی از باراری انجام شوند: نمونه برداری از بافت جنینی (10 تا 12 هفتگی)، آمنيوسنتز (15 تا 18 هفتگی)، تست غربالگری (15 تا 20 هفتگی)، اسکن فراصوت برای تست جنین (16 تا 20 هفتگی)، تست قند خون (24 تا 28 هفتگی)، آزمایش استروپتوکوس گروه B (25 تا 37 هفتگی). اگر Rh خون شما منفی است باید در 28 هفتگی، واکسن ايميونوگلوبولين تزریق کنید. اگر قرار است.یک یا چند تا از این آزمایش ها را انجام دهید، بهتر است سفر خود را به گونه ای دیگر برنامه ریزی کنید.
 
3.  اطلاعات سلامتی و پزشکی لازم را گردآوری کنید: پیش از سفر، فهرستی از نام و شماره های پزشکان و مشاورینی که ممکن است در مواقع ضروری نیاز شوند، تهیه کنید و داخل چمدان سفر خود بگذارید. اگر در سه ماه دوم یا سوم بارداری هستید، برگه پیشینه بارداری خود را نیز همه جا در طول سفر به همراه داشته باشید. این برگه اطلاعاتی همچون سن شما،تاریخ زایمان، اعداد و اطلاعات بارداری قبلی، سابقه پزشکی و جراحی و نمودار جریان نشانه های حیاتی بعد از هر بار ویزیت پزشک  را در خود دارد. از پزشک خود بخواهید در شهری که قصد سفر به آنجا را دارید، به شما پزشکی را معرفی کند تا در صورت لزوم به او مراجعه کنید.

4.  همه داروهای لازم را به همراه داشته باشید: سعی کنید همه نسخه ها و داروها و ویتامین هایی که باید در دوران بارداری مصرف کنید را همراه خود داشته باشید. همراه داشتن داروهایی که سخت گیر می آیند نیز بسیار مهم است. داشتن نسخه برای تهیه دارو از داروخانه ها نیز ضروری است.

5. بیمه سلامت خود را چک کنید: کنترل کنید که بیمه شما در شهرها یا مکان های دیگری که قصد سفر به آنها را دارید نیز قابل استفاده است. مخصوصا اگر می خواهید به کشورهای خارجی سفر کنید. اگر اینگونه نیست شاید بهتر باشد بیمه جداگانه ای خریداری کنید.
6. خرید بیمه سفر: این نوع بیمه ها، همه هزینه خراب شدن سفر شما را پرداخت می کنند. البته مطمئن شوید که بیمه مورد نظر، برای دوران بارداری نیز امکانات لازم را دارد.

7.  آمادگی برای اتفاق های غیرمنتظره: همیشه شماره امداد جاده ای را همراه داشته باشید تا در صورت خراب شدن اتومبیل در میان راه، از کمک آنها بهره بگیرید. یا شماره خط هوایی که قصد سفر با آن را دارید، داشته باشید تا از تغییرات احتمالی زمان سفر مطلع شوید. در آخر، همیشه موبایل خود را به همراه داشته باشید.

8. در صورت سفر هوایی در سه ماهه سوم، ضوابط خط هوایی را چک کنید: هر خط هوایی قانون متفاوت خود را دارد. بسیاری از خطوط هوایی اجازه نمی دهند زنان باردار که در هفته یا ماه آخر بارداری هستند، بدون اجازه نامه رسمی پزشک خود پرواز کنند. صرف نظر از قوانین خطوط هوایی، بسیاری از پزشک های زنان تاکید می کنند بعد از هفته 36، زنان باردار نباید با هواپیما سفر کنند مگر در مواقع کاملا ضروری.
 
منبع: برترين ها
برچسب ها: بارداری ، سفر ، سلامتی
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار