به گزارش باشگاه خبرنگاران خوزستان؛ نادر پوررکنی در بازدید از مرغداریهای این شهرستان اظهار داشت: در سالجاری در هشت مرغداری شهرستان شوشتر بیش از 70 هزار و 750 قطعه جوجهریزی شده است و این میزان در مقایسه با سال گذشته رشد بسیار زیادی داشته است.
وی با اشاره به میزان تولید گوشت سفیدی که از این میزان جوجهریزی تولید میشود، تاکید کرد: در این جوجهریزی بیش از 140 هزار کیلوگرم گوشت سفید تولید خواهد شد.
وی با اشاره به اینکه برداشت جوجهها در شهرستان شوشتر حداکثر 45 روزه است، تاکید کرد: حداکثر در شهرستان شوشتر با توجه به شرایط آب و هوایی برداشت جوجه 45 روز طول میکشد و به این دلیل پیش از عید این میزان گوشت سفید به بازار عرضه میشود.
پوررکنی با اشاره به اینکه حمایت از بخش تولید به صورت جدی پیگیری میشود، تاکید کرد: برای حمایت از بخش تولید در سطح شهرستان شوشتر برنامهریزی اساسی انجام شده است و همه دستگاهها برای رشد تولید و ایجاد اشتغال در بخش دامداری و کشاورزی همکاری خوبی انجام میدهند.
رئیس جهاد کشاورزی شوشتر با اشاره به اینکه شهرستان شوشتر توانمندی زیادی برای توسعه در بخش کشاورزی را دارد، تاکید کرد: توسعه بخش کشاورزی زیربنای ایجاد اشتغال پایدار است که باید با تمام توان از آن حمایت شود.
وی خاطر نشان کرد: توسعه و حمایت از بخش کشاورزی و دامداری ایجاد بستری مناسب برای ایجاد اشتغال است و به این دلیل حمایت از این بخش با ایجاد اشتغال ارتباط نزدیک دارد./س