به گزارش گروه استانهای باشگاه خبرنگاران «ناصر ابراهیمی» با بیان اینکه اجرای طرح هادی برای تثبیت جمعیت و ارزش افزودهی املاک روستایی است، تصریح کرد: همچنین اجرای این طرح در سطح روستاهای کشور، کمک قابل توجهی به تحقق مهاجرت معکوس میکند.
وی با اشاره به مشکلات اجرایی این طرح در مناطق روستایی، ادامه داد: کمبود اعتبارات، مشکل عمدهی اجرای این طرح است که باید اقدامات لازم در اینباره انجام شود، چون اجرای این طرحها در عمران و آبادانی روستاها نقش بهسزایی دارد.
مدیر بنیاد مسکن شهرستان طارم با اشاره به طرحهای هادی اجرا شده در شهرستان طارم، یادآور شد: این طرح امسال در روستاهای «جورجگان زاچکان»، «هزاررود علیا»، «کوهکن سفلی» و «مامالان» در حال اجراست و این پروژهها با اعتباری بالغ بر 595 میلیون تومان به پایان میرسد.
ابراهیمی افزود: از تعداد پروژههای طرح هادی، عملیات اجرای پروژهی روستاهای جورجگان، کوهکن سفلی و مامالان به صورت کامل به پایان رسید و در دههی فجر امسال به بهرهبرداری میرسند که البته همکاری دستگاههای دیگر در این طرح مطلوب بوده است.
وی با اشاره به اجرای طرح هادی در روستای جورجگان طارم، خاطرنشان کرد: اجرای طرح هادی در این روستا نقش عمدهای در توسعهی آن داشت. مقرر بود در این روستا جابهجایی انجام شود اما این روستا جابهجا نشد و با استقرار آن در محل پیشین، سعی شد بافت قدیمی روستا احیا شود.
مدیر بنیاد مسکن شهرستان طارم با اشاره به روستاهای توریستی این منطقه، افزود: با اجرای طرح هادی در روستای جورجگان، این روستا یکی از روستاهای برتر در سطح کشور شناخته شد و با انجام برخی از این طرحها در روستاهای شیت، جورجگان، نوکیان و دهبهار، این روستاها نیز به عنوان مناطق گردشگری مطرح شدند.
ابراهیمی خاطرنشان کرد: با فرهنگسازی در میان اهالی روستاهای طارم، همکاری مردم در حد مطلوبی است و از مزایای این طرح میتوان به این مهم اشاره کرد که وقتی طرح هادی در روستایی انجام شود، آن روستا در اولویت گازرسانی قرار میگیرد.
منبع: خبرگزاری ایسنا