به گزارش گروه استانهای باشگاه خبرنگاران ، حسین عطایی امروز(شنبه) در جمع خبرنگاران با بیان اینکه بر اساس آخرین آمار دو میلیون و 913 هزار نفر در استان اصفهان تحت پوشش بیمه تامین اجتماعی هستند، اظهار کرد: البته باید توجه داشته باشیم که مدیریت درمان شهرستانهای کاشان و آران و بیدگل بر عهده مدیریت درمان تامین اجتماعی کاشان است.
وی به مراکز درمانی بیمه تامین اجتماعی در استان اصفهان اشاره کرد و ادامه داد: در حال حاضر سه بیمارستان و 25 پلی کلینیک عمومی و تخصصی به صورت مستقیم و چهار هزار و 453مرکز نیز به صورت غیر مستقیم خدمات درمانی تامین اجتماعی را به مردم استان اصفهان ارایه میدهند.
مدیر درمان تامین اجتماعی استان اصفهان افزود: همچنین تعدادی از بیمه شدگان تامین اجتماعی استانهای همجوار نیز برای تامین نیازهای تشخیصی و درمانی مراکز درمانی استان و به ویژه شهر اصفهان مراجعه میکنند.
عطایی با بیان اینکه در 9 ماه نخست سال جاری سه میلیون و 348 هزار و 200 ویزیت سرپایی توسط پزشکان در بخش درمان مستقیم تامین اجتماعی استان اصفهان انجام شده است، ادامه داد: به طور میانگین در هر ماه 372 هزار مورد ویزیت سرپایی در مراکز درمانی تامین اجتماعی انجام میشود.
وی به تعداد بیماران بستری شده در مراکز درمانی تامین اجتماعی استان اصفهان از ابتدای سال جاری تا کنون اشاره کرد و گفت: در 9 ماهه نخست سال جاری 53 هزار و 318نفر در مراکز درمان تامین اجتماعی استان اصفهان بستری شدهاند و 23 هزار و 508 مورد عمل جراحی در مراکز درمان تامین اجتماعی استان انجام شده است.
مدیر درمان تامین اجتماعی استان اصفهان اضافه کرد: سهم بخش بستری درمان مستقیم مدیریت درمان استان اصفهان از کل بیماران بستری بخش درمان مستقیم سازمان تامین اجتماعی در سال 90 حدود 8.8 درصد بوده است.
عطایی به مراکز طرف قرار داد دفتر رسیدگی به اسناد پزشکی مدیریت درمان تامین اجتماعی استان اصفهان اشاره کرد و ادامه داد: دو هزار و 942 پزشک، 48 بیمارستان، 10 دی کلینیک، 153 پلی کلینیک و درمانگاه، 703 داروخانه، 256 آزمایشگاه، 136 رادیولوژی و سونوگرافی، 174 فیزیوتراپی، چهر مزکز MRI و 18 مرکز سی تی اسکن با دفتر رسیدگی به اسناد تامین اجتماعی استان قرارداد دارند.
وی با بیان اینکه در 9 ماه ابتدایی سال جاری 16 میلیون و 626 هزار و 131 نسخه پزشکی در دفتر رسیدگی به اسناد پزشکی تامین اجتماعی استان اصفهان رسیدگی شده است، افزود: 204 هزار و 30مورد صورت حساب بستری نیز در این بازه زمانی در دفتر رسیدگی به اسناد پزشکی تامین اجتماعی استان بررسی شده است.
مدیر درمان تامین اجتماعی استان اصفهان افزود: از ابتدای سال جاری تا کنون 222 میلیارد و 620 میلیون تومان در بخش درمان تامین اجتماعی استان اصفهان به صورت مستقیم و غیر مستقیم پرداخت شده است.
عطایی در خصوص اختلالات موجود در سامانه نوبت دهی مراکز خدمات درمانی استان اصفهان نیز گفت: سامانه نوبت دهی به صورت خودکار فعالیت میکند و زمانبندی تعریف شده در این سامانه با توجه به اینکه نوبت دهی از ساعت 24 آغاز میشود یک روز بعد از تماس انجام میشود و مراجعه کنندگان باید به این امر توجه داشته باشند.
وی با اشاره به اینکه کمبود پزشک متخصص یکی از بزرگترین مراکز خدمات درمانی استان اصفهان است، افزود: مراکز درمانی تامین اجتماعی استان اصفهان خدماتی مشابه با کیفیت و کمیت خدمات بیمارستانهای دانشگاه علوم پزشکی را به مردم ارایه میدهد ولی متاسفانه از نعمت پزشک متخصص محروم است.
منبع: خبرگزاری ایسنا