وی تصریح کرد: از مهمترین اقدامات زیست محیطی انجام شده در این شرکت میتوان به پروژه احداث واحد چهارم بازیافت گوگرد با هزینه بالغ بر 30 میلیارد تومان در سال 86 که صرفاً با رویکرد حفاظت از محیط زیست طراحی و اجرا گردیده اشاره کرد.
وی ادامه داد: بدین ترتیب تولید سالانه گوگرد از 490 هزار تن در سال 86 به بیش از 590 هزار تن در سال 90 افزایش یافته که تاثیر چشمگیری در کاهش انتشار گازها و ترکیبات گوگردی فعال هوا داشته است.
مدیرعامل پالایشگاه گاز خانگیران بیان داشت: همچنین برای کاهش میزان ذرات معلق و ریزگردهای هوا، پروژه دانهبندی گوگرد با هزینهای بالغ بر 25 میلیارد تومان در سال 89 اجرا گردید که در نهایت باعث کاهش 65 درصدی ذرات معلق هوا در محوطههای پالایشگاه و محیط اطراف شده است.
حسنی همچنین به پروژههای زیست محیطی که با هدف ممانعت از آلودگی هوا اجرا شده است اشاره و اضافه کرد: بهرهبرداری از واحد تقطیر میعانات گازی یکی از همین پروژهها است که با اجرای این پروژه ضمن تولید سالانه 66 هزار تن انواع محصولات نفتی از قبیل نفتا، حلال، نفت سفید و گازوئیل به دلیل عدم استفاده از مایعات نفتی به عنوان سوخت دیگهای بخار، کاهش چشمگیر آلایندههای ترکیبات کربنی را نیز به همراه داشته است.
وی جایگزینی حمل ریلی گوگرد و مایعات نفتی به جای حمل جادهای را یکی دیگر از این پروژهها دانست و بیان کرد: با اجرای ریل آهن فرعی به طول 10 کیلومتر، پالایشگاه خانگیران به خط آهن سرخس - مشهد و شبکه راه آهن سراسر کشور متصل گردیده و بدین ترتیب به دلیل حمل ریلی گوگرد در مسیر صادرات تا بندرعباس، کاهش ذرات معلق و غبار گوگرد را به دنبال داشته است/س