به
گزارش
خبرنگار علمي باشگاه خبرنگاران به نقل از نیونیوز؛ مصرف روزانه سه لیوان
شیر در روز نیاز بدن به ترکیب های موجود در این نوشیدنی را تأمین می کند.
بررسی ها نشان می دهند، پاستوریزه به معنی حرارت دادن به مواد
غذایی تا قبل از رسیدن آنها به نقطه جوش است و در این فرآیند عوامل بیماری
زا از بین می روند.
فاراد: در این روش شیرخام تحت شرایط مستقیم و غیر مستقیم
قرار می گیرد و بعد شیر را خنک می کند و اگر فرآیند حرارت دهی به شیر انجام
نشده باشد این شیر ماندگاری طولانی دارد ولی پس از باز کردن درب آن باید
آن را به زودی مصرف کرد.
استریلیزاسیون به معنی استفاده از حرارت های شدید برای از بین
بردن تمامی باکتری های شیر است و در این مرحله آنزیم های مقاوم به حرارت
در شیر غیر فعال می شود.
هموژنیزاسیون این کار فرآیند از بین بردن باکتری ها در شیر
نیست بلکه در شیر گویچه هایی وجود دارد که باعث می شود چربی در کل شیر پخش
شود و در نهایت شیر ترش شود این فرایند باعث می شود تا چربی به طور یکنواخت
در شیر پخش شود و شیر ماندگاری طولانی تری داشته باشد.
توصیه می شود اگر شیری که می خرید زود مورد استفاده قرار می
گیرد انواع پاستوریزه آن مناسب است و اگر مدت زمانی که شیر مورد استفاده
قرار می گیرد کمی طولانی تر است از انواع استریل خریداری کنید./ع2
شیر شتر را هم میتوان هموژنیزه یا فاراد و یا اینکه پاستوریزه کرد.
اساسآ شیر شتر را چگونه باید مصرف کرد .
طریقه نگهداری خاص تری دارد.
میگن اگه بجوشونیمش دوغ میشه.
اگه بیرون و در زیر نور افتاب باشه هم دوغ میشه.
روشی وجود دارد که در خانه بتوانیم زمان بیشتری انرا نگاه داریم.
با تشکر از شما
منظور از شرایط مستقیم و غیر مستقیم چیست؟