به گزارش مجله شبانه باشگاه خبرنگاران، اخبار ویژه روزنامه های امروز را می توانید در اینجا بخوانید. *کیهان:
مك كين: ايراني ها متوجه عجز و ضعف آمريكا شده اندسناتور تندروي آمريكايي و رقيب شكست خورده اوباما در انتخابات 2008 گفت: ايراني ها متوجه عجز و ضعف ما در خاورميانه شده اند.
جان مك كين در مصاحبه با وب سايت نيوزمكس گفت: مقامات ايراني به خوبي متوجه ضعف آمريكا در عراق و عجز در سوريه و افغانستان هستند.
در دوران رياست جمهوري اوباما توقف برنامه هسته اي ايران امكان ندارد زيرا جمهوري اسلامي ايران، آمريكا را جدي نمي گيرد و سران تهران ديدند كه آمريكا شتاب زده و با آشفتگي نيروهايش را از عراق خارج كرد.
وي افزود: ايراني ها مي بينند كه آمريكا در مداخله در سوريه عاجز مانده، سران تهران شاهد هستند كه آمريكا دارد از افغانستان هم بيرون مي رود و لذا به اين نتيجه مي رسند كه آمريكا در تلاش براي متوقف كردن ايران جديت ندارد.
سناتور مك كين گفت: نفوذ آمريكا در منطقه به خاطر اين سياست ها كم شده وكشورهاي هم پيمان آمريكا نيز اطمينان ندارند كه آمريكا بتواند برنامه هسته اي ايران را متوقف كند در حالي كه سانتريفيوژهاي غني كننده اورانيوم ايران همچنان در حال كار هستند.
از نامزدهاي صادراتي تا بدلي و اصل در ميان اصلاح طلبان مشاور هاشمي رفسنجاني مي گويد بعيد است آيت الله هاشمي براي انتخابات ثبت نام كند و در اين صورت بستر به طور طبيعي براي حسن روحاني فراهم مي شود.
علي عسكري در مصاحبه با «نداي انقلاب» با اشاره به قوت گرفتن حضور حسن روحاني در انتخابات رياست جمهوري گفت: ايشان در بررسي موضوع كانديداتوريشان هستند و با بزرگان نظام، گروه هاي مرجع، مجموعه هاي اثرگذار، نمايندگان سابق و فعلي مجلس و دانشگاهيان و حوزويان در حال رايزني هستند.
من آقاي روحاني را از نظر انگيزه و برنامه ريزي براي انتخابات باشكوه و اثرگذار، فعال يافته ام.وي با بيان اينكه كانديداتوري روحاني در صورتي است كه هاشمي رفسنجاني ثبت نام نكند، خاطرنشان كرد: نيروها و گروه هايي كه با آقاي روحاني صحبت مي كنند بسياري از آنها بر اين موضوع تاكيد دارند كه آقاي روحاني نزديكترين فرد به آقاي هاشمي رفسنجاني است.
عسكري تاكيد كرد: اگر آيت الله هاشمي رفسنجاني نخواهد ثبت نام كند و بعيد است كه ثبت نام كند بستر به طور طبيعي براي حسن روحاني فراهم مي شود.در همين حال كه شريعتمداري وزير بازرگاني دولت خاتمي در مصاحبه با «مهر» از قطعيت نامزدي خود خبر داد و گفت: نامزدهاي اصلاح طلب آن قدر زياد هستند كه مي توان آنها را صادر كرد.
وي در پاسخ به سؤالي مبني بر اينكه آيا اصلاح طلبان بدلي وجود دارند، تصريح كرد: بله، هستند ولي من هشت سال وزير دولت خاتمي بوده ام. بايد اين سؤال را از كساني كه ممكن است با بدلي ها ارتباط داشته باشند بپرسيد.
شريعتمداري همچنين در پاسخ به سؤال خبرنگار مهر مبني بر اين كه آيا شما براي رسيدن به اجماع با آنان همكاري خواهيد كرد يا خير؟، ياد آور شد: من از سابقه 8 سال همكاري در دولت خاتمي و قريب به بيش از اين زمان همكاري با مجموعه مقام معظم رهبري برخوردارم و مي توانم عامل وفاق و يكي كردن دل ها و رفع كردن كدورت ها باشم.
اما محمدعلي نجفي از وزيران دولت هاشمي و عضو شوراي شهر تهران كه از نامزدهاي احتمالي محسوب مي شود، به مهر گفت: افرادي كه برخلاف ساز و كار اصلاح طلبان كانديدا شده اند اصلاح طلب نيستند.عضو ارشد حزب كارگزاران گفت: به هيچ عنوان نمي توان تصور حضور چند كانديدا از سوي اصلاح طلبان را داشت و آن هايي كه برخلاف اين ساز و كار و با عنوان اصلاح طلب وارد شوند قطعا اصلاح طلب نخواهند بود.
محمدعلي نجفي اظهار كرد: فعلا كه تصميمي در اين خصوص گرفته نشده چون بنده و ساير اصلاح طلباني كه در حال رايزني براي حضور در انتخابات رياست جمهوري آينده هستيم، هر تصميمي بگيريم در چارچوب تصميم جمعي اصلاح طلبان خواهد بود.
اسباب كشي شبكه هاي ماهواره اي از لس آنجلس به لندنلندن به جاي لس آنجلس تبديل به ايستگاه جديد شبكه هاي ماهواره اي ضد انقلاب شده است.در حالي كه پيش از اين شبكه هايي نظير بي بي سي فارسي، من و تو و رها در لندن عليه ايران راه اندازي شده بود، اكنون خبر مي رسد گروهي از اخراجي هاي صداي آمريكا جذب لندن شده اند تا شبكه اي موسوم به ايران فردا را راه اندازي كنند.
براساس گزارش رسانه هاي ضد انقلاب، از جمله افرادي نظير جمشيد چالنگي، لونا شاد، شهيار قنبري و عليرضا نوري زاده به خدمت اين شبكه درآمده اند.
برخي از همكاران قديمي صداي آمريكا طي يك سال گذشته اخراج شده اند. كم كاري، تسويه حساب داخلي، تعرضات اخلاقي و برخي كلاهبرداري هاي مالي از جمله دلايل اين بركناري ها عنوان شده بود.در همين حال پايگاه اينترنتي خودنويس درباره شبكه ايران فردا نوشت: اين شبكه بازوي رسانه گروهي از اپوزيسيون است كه نشست هاي استكهلم، بروكسل و پراگ را سال گذشته برگزار كرد.
با اين وصف به نظر مي رسد انتخاب شهرهاي كم حاشيه اي نظير استكهلم سوئد، بروكسل بلژيك و پراگ چك براي نشست هاي طيفي از ضد انقلاب سلطنت طلبان و طيفي از شبه اصلاح طلبان فراري، صرفا براي ردگم كني و كتمان نقش لندن- و سرويس جاسوسي ام آي سيكس انگليس- بوده كه اكنون با راه اندازي شبكه تلويزيوني آشكارتر مي شود.
الحيات: آمريكا مجبور است از دريچه ايران به خاورميانه بنگرديك تحليلگر سعودي نفوذ رژيم عربستان در تحولات خاورميانه را نقشي از دست رفته توصيف كرد و نوشت: رياض بازنده تحولات منطقه است.
روزنامه سعودي الحيات كه در لندن و رياض منتشر مي شود، در تحليل خود نوشت: «اگر وزارت خارجه عربستان نجنبد، ضمن عقب افتادن از تحولات اجتماعي ديگر نه تنها حرفي براي گفتن در دنياي عرب نخواهيم داشت بلكه از هويت اصلي خود نيز دور خواهيم شد.
وزارت خارجه عربستان بايد، بپذيرد كه خاورميانه شاهد تغييراتي وسيع است، ديگر سياست هاي گذشته آن جواب نمي دهد. بسيار روشن است كه حوادث بزرگي ظرف دو سال گذشته در جهان عرب رخ داده و ضمن تغيير فرهنگ جاري، فرهنگ سياسي و هم پيماني هاي منطقه اي و بين المللي را نيز تغيير داده است. بايد توجه داشت كه اين تغيير بسيار بزرگ است و سرچشمه اي اجتماعي - مردمي دارد.
اين تغيير به اندازه اي بزرگ است كه به جرات مي توان گفت از شرق تا غرب جهان عرب را در برگرفته است. آن دنيايي كه در قرن گذشته و اوايل قرن حاضر مي شناختيم مقابل چشمانمان متلاشي شده و آنچه از آن خطرناك تر است اين است كه كسي نمي داند كي، چگونه و تا كجا اين دگرگوني و تلاش ادامه خواهد داشت. اما آنچه روشن است ديگر جهان عرب به گذشته اش بازنمي گردد.»
الحيات با مرور حوادث مصر و تونس و ليبي و عراق نوشت: عربستان در قلب اين طوفان بزرگ سياسي منطقه اي واقع شده است. كشوري كه البته رفته رفته به سمتي مي رود كه متزلزل شود. در حالي كه به دليل روابط گسترده رياض با پايتخت هاي عربي جهان انتظار مي رفت كه عربستان تأثيري به سزا در تحولات جاري در خاورميانه عربي بگذارد شاهديم كه روز به روز تأثير خود را از دست مي دهد و تحولات با چنين سرعتي پيش مي روند بدون اين كه عربستان بتواند كاري از پيش ببرد.
به گزارش ديپلماسي ايراني، در ادامه اين يادداشت آمده است: عربستان در حال حاضر به شكلي عراق را از دست داده كه روز به روز خط ارتباطي بغداد-رياض ضعيف و ضعيف تر مي شود. اين در حالي است كه عربستان از 1973 بر روي رابطه خود با عراق سرمايه گذاري هاي كلان كرده و حتي در اوج جنگ كويت سرمايه هاي خود را از آن خارج نكرده بود.
در حالي كه اين كشور يكي از مهم ترين همسايگان ماست و ما به عراق نياز استراتژيك داريم. در مقابل هرچه عربستان از عراق خارج مي شود ايران جاي آن را بيشتر پر مي كند.
الحيات صراحتاً نوشت: اكنون ايران صاحب چنان جايگاهي در عراق است كه ايالات متحده آمريكا به عنوان كشور متخاصم ايران و رقيب منطقه اي آن براي حفظ مصالح خود مجبور است از دريچه ايران به عراق بنگرد. در حالي كه هيچ اثري از وجود عربستان در اين معادله نيست. آيا واقعاً اين مسئله براي دستگاه سياست خارجي عربستان قابل قبول است؟
نويسنده اين يادداشت سپس به سوريه اشاره مي كند و مي نويسد: هنگامي كه به سياست خارجي عربستان در قبال سرزمين شام نظر مي اندازيم به ياد سرمايه گذاري هاي سياسي و اقتصادي سي ساله خود در اين كشور مي افتيم. سرمايه گذاري هايي كه از زمان حافظ اسد، در رابطه رياض با دمشق انجام شد و تلاش هايي كه مرحوم حافظ اسد در ايجاد توازن در روابط عربي- عربي و عربي- ايراني داشت.
اكنون همگي اين تلاش ها و سرمايه گذاري ها نقش بر آب شده است. ديگر ما اثري از محور عربستان- سوريه- مصر نمي بينيم. از آن طرف لبنان را هم از دست داده ايم. دولت وابسته به حزب الله در حالي زمام امور را در اين كشور در دست گرفته است كه ديگر شاهد هيچ اثري از عربستان در لبنان نيستيم و دولت اين كشور بيش از آن كه سياست هايش را با رياض هماهنگ كند با تهران هماهنگ مي كند.
در پايان اين يادداشت آمده است: بي شك وضعيت مطابق ميل ما نيست. عربستان هيچ گاه پيش بيني نمي كرد كه سير تحولات خاورميانه چنين مسيري را در پيش بگيرد. ولي چه بخواهيم چه نخواهيم روابط منطقه اي عربستان محدود به كشورهاي عربي حاشيه خليج فارس شده است كه هيچ سابقه تاريخي اي ندارند.
مناظره اي كه فتنه گران و حلقه انحرافي را با هم نااميد كردمناظره اخلاقي و مودبانه حسين شريعتمداري و حبيب الله عسگراولادي به مذاق حلقه هايي كه توهم ديگري نسبت به مناظره هاي اخير اين دو شخصيت داشتند، تلخ آمده است.
روزنامه ايران دراين باره از اينكه عسگراولادي، شريعتمداري را «سردار قلم» خطاب كرده و متقابلا مديرمسئول كيهان از وي به عنوان «حضرت استاد» ياد كرده، ابراز ناخرسندي كرد و نوشت: اين نوع مناظره (بخوانيد مصافحه) موجب شد تا حاشيه ها، فضاي بحث هاي جدي را تحت تاثير قرار دهند. آنها بارها يكديگر را استاد و سردار قلم خطاب كردند.
روزنامه ايران ظاهرا توقع داشته مانند برخي چهره هاي سياسي همسو با اين روزنامه كه اقدام به بداخلاقي و دوئل و انتحار در مباحثات سياسي مي كنند، مناظره برنامه نگاه يك سيما نيز شكل مشابهي پيدا كند و باعث ايجاد اختلاف ميان اصولگرايان شود؛ شايد كه در اين ميان سودي نيز عايد جريان متبوع روزنامه ايران شود.
در همين حال يك پايگاه اينترنتي، «پيام مناظره عسگر اولادي و شريعتمداري براي اصلاح طلبان» را نااميدكننده توصيف كرد و نوشت: مناظره عسگر اولادي و شريعتمداري، آب پاكي را روي دست اصلاح طلبان ريخت و به آنها ثابت كرد كه براي خروج از انفعال فعلي، نمي توانند به اصولگراياني چون حبيب الله عسگراولادي اميدوار باشند.
«عصر ايران» تصريح كرد: در حالي كه در يكي دو هفته گذشته، محمد خاتمي و سعيد حجاريان و هاشمي رفسنجاني موضع گيري اخير عسگراولادي در قبال ميرحسين موسوي و مهدي كروبي را ستوده بودند و حتي برخي از اصلاح طلبان باب نامه نگاري با عسگراولادي را باز كرده بودند، پير حزب موتلفه در مناظره با مدير روزنامه كيهان، مجرم بودن «سران فتنه» را تأييد كرد.
نويسنده (ه-م) كه با روزنامه هايي نظير اعتماد نيز همكاري مي كند و پيش از اين با برخي عناصر بازدشتي نيز ابراز همدردي كرده، درباره پيام اين مناظره و مواضع عسگراولادي نوشت: اصلاح طلبان شايد بتوانند رياست جمهوري خاتمي را در خواب ببينند ولي اين رويا در بيداري محقق نخواهد شد.
يادآور مي شود پيش از مناظره تلويزيوني اخير، محافل رسانه اي زنجيره اي-اجاره اي اصرار داشتند آقاي عسگراولادي را در زمين فتنه گران تعريف كنند و از اين نمد كلاهي براي خود بدوزند اما به تعبير همكار روزنامه اعتماد، اين مناظره آب پاكي را روي دست آنها ريخت.
*وطن امروز:
پیشنهاد شریعتمداری برای صدور نامزدهای اصلاحطلب!یکی از کاندیداهای احتمالی جریان اصلاحات در واکنش به تعداد کاندیداهای جریان اصلاحات برای یازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری گفت: کاندیداهای این جریان آنقدر زیاد هستند که میشود آنان را صادر کرد. محمد شریعتمداری در پاسخ به این سوال که آیا کاندیدای ریاست جمهوری میشوید یا خیر؟ گفت: بله! حتما همینطور است.
این کاندیدای اصلاحات همچنین در پاسخ به سوال مهر مبنی بر اینکه چند کاندیدای ریاست جمهوری در جریان اصلاحات پیشبینی میکنید، گفت: آنقدر زیاد هستند که بشود آنان را صادر کرد. عضو شورای راهبردی روابط خارجی همچنین در پاسخ به سوال خبرنگار دیگری مبنی بر اینکه آیا اصلاحطلبان بدلی وجود دارند، تصریح کرد: بله! هستند ولی من 8 سال وزیر دولت خاتمی بودهام باید این سوال را از کسانی که ممکن است با بدلیها ارتباط داشته باشند، بپرسید.
وزیر خارجه بحرین:میزبان منافقین نیستیموزیر خارجه بحرین، موضوع پیشنهاد کشورش برای اسکان گروهک تروریستی منافقین در بحرین را تکذیب کرد. به گزارش مهر به نقل از خبرگزاری بحرین، «شیخ خالد بناحمد بنمحمد آلخلیفه» اخبار منتشر شده مبنی بر پیشنهاد کشورش برای اسکان گروهک تروریستی منافقین در بحرین را تکذیب کرد.
وی با بیان این مطلب افزود: این خبر صحت ندارد و من اطلاعی از این موضوع ندارم. گفتنی است یک منبع مسؤول در دفتر سازمان ملل متحد در بغداد چند روز پیش اعلام کرد: بحرین از طریق سفیر آمریکا در منامه از آمادگی خود برای اسکان گروهک تروریستی منافقین در خاک کشورش خبر داده است.وزیر خارجه بحرین:
یونسی و نوبخت در ستاد روحانیبا وجود اینکه حسن روحانی مدعی شده است هنوز هیچ کار انتخاباتی را آغاز نکرده است اما علي یونسی اعلام کرده است رایزنی و دیدارهای انتخاباتی رئیس مرکز استراتژیک مجمع تشخیص مصلحت نظام در حال انجام است. خبرگزاری فارس با اعلام این خبر، نوشت: شنیدهها حاکی است محمدباقر نوبخت و یونسی افرادی هستند که قرار است روحانی به عنوان افراد حلقه اول در ستاد انتخاباتی خود استفاده کند.
دستگیرى یک عامل سلطنت طلب در تهرانشنیده شده چندی پیش یک عامل سلطنتطلب پس از طى مراحل قضایى دستگیر شده است. فرد مزبور با برخى عوامل پانایرانیست در ارتباط بوده و عامل برقرارى ارتباط میان اعضاى اصلى این گروهک با رضا پهلوى بوده است. این فرد در زمان برگزارى اجلاس جنبش عدمتعهد قصد تحرکاتى به نفع گروهکهاى سلطنتطلب در تهران را داشت.
پیام مناظره عسگراولادی و شریعتمداری برای اصلاحطلبان چه بود؟پایگاه خبری عصر ایران؛ در مطلبی با اشاره به مناظره حسین شریعتمداری و حبیبالله عسگراولادی در برنامه نگاه یک، نوشت: مناظره حبیبالله عسگراولادی و حسین شریعتمداری، آب پاکی را روی دست اصلاحطلبان ریخت و به آنها ثابت کرد که برای خروج از انفعال فعلی، نمیتوانند به اصولگرایانی چون حبیبالله عسگراولادی امیدوار باشند.
در بخش دیگری از این یادداشت آمده است: در حالی که در یکی، دو هفته گذشته، محمد خاتمی و سعید حجاریان و هاشمی رفسنجانی موضعگیری اخیر عسگراولادی در قبال میرحسین موسوی و مهدی کروبی را ستوده بودند و حتی برخی از اصلاحطلبان باب نامهنگاری با عسگراولادی را باز کرده بودند، پیر حزب مؤتلفه در مناظره با مدیر روزنامه کیهان، عقبنشینی آشکاری کرد که از دید ناظران سیاسی مخفی نماند.
عسگراولادی پیش از اين مناظره، صراحتا گفته بود: «من به عنوان یک شهروند اظهارنظر کردم و به عنوان یک عضو هیاتمنصفه میگویم که من موسوی و کروبی را در فتنه 88 مجرم نمیشناسم.» با این حال او در مواجهه رو در رو با «حسین شریعتمداری» در چرخشی آشکار گفت: «من هرگز نمیگویم سران فتنه مجرم نیستند».
2هفته ديگر نخستین جلسه محاکمه منافقین«موسسه عدالت برای دفاع از قربانیان عراقی جنایتهای گروهک منافقین» خبر از برگزاری نخستین جلسه محاکمه عناصر گروهک تروریستی منافقین در عراق داد. به گزارش پایگاه اطلاعرسانی هابیلیان، موسسه عدالت برای دفاع از قربانیان عراقی با اعلان این مطلب گفت: این محاکمه در سالن شهید شهر طوزخرماتو برگزار خواهد شد و 3 قاضی، یک دادستان و وکلای گروهک منافقین در آن حضور خواهند داشت. در این جلسه دادگاه که روز دوشنبه ۳۰ بهمنماه تشکیل میشود قضات به اظهارات شاهدان و نیز ادله اثبات جرم گوش خواهند داد.
*خراسان:شکايت از آبونمان ستاد دولت نتيجه داددر حالي که بر اساس مصوبه سال 89 دولت، تامين کنندگان کالا و خدمات مورد نياز دستگاههاي اجرايي، براي عضويت در سامانه تدارک الکترونيکي دولت يا اصطلاحا ستاد مجبور به پرداخت هزينه عضويت و آبونمان بودند، تعدادي از اين شرکتها با اعتراض به اين مصوبه دولت، از نهادهاي قضايي خواسته بودند عضويت در اين سامانه را رايگان اعلام کنند که در نهايت، اين مصوبه به خاطر مغايرت با ماده 4 قانون تنظيم بخشي از مقررات مالي دولت باطل شد.
درخواست عجيب وزارت خارجه براي اثاث کشي ديپلمات هابر اساس بررسي يک نهاد نظارتي، وزارت خارجه چندي پيش در نامه اي به برخي مسئولان دولتي از آنها خواسته بود دستوراتي را به نفع ديپلمات هاي ايراني حاضر در کشورهاي مختلف که ماموريت آنها به پايان رسيده صادر کنند تا آنها بتوانند هزينه اثاث کشي خود به داخل کشور را از دولت دريافت کنند و نيازي به ارائه صورتحساب يا فاکتور در اين زمينه نباشد که اين موضوع فعلا با نظر منفي مسئولان ارشد دولتي، متوقف شده است.
*آرمان:مرخصی یکساله عسگراولادیشنیده شد که اخیراً در جلسه داخلی حزب موتلفه برخی اعضا نسبت به دیدگاههای آقای عسگراولادی موضع گرفته بودند که وی در پاسخ به این ایرادات درخواست مرخصی یکساله از این حزب را مطرح کرد. فارس نوشت؛ همچنین شنیده شده است آقای عسگراولادی در این جلسه گفتهاند هدفم از درخواست این مرخصی بیان دیدگاههای شخصیم است، نمیخواهم شخص یا گروهی تفکر من را به پای اندیشههای حزب بگذارد.
گفته میشود در نهایت حاضرین در این جلسه با مرخصی وی موافقت نکرده و تنها تصمیم گرفتند با سکوت در قبال مواضع وی اعلام کنند دیدگاه آقای عسگر اولادی به اندیشههای حزب ربطی ندارد.
محتکر 25 تن شکر محکوم شدشنیده شد که مدیرکل تعزیرات حکومتی استان زنجان با اشاره به اجرای طرح تشدید بازرسی بر بازار گفت: محموله احتکار شده شکر در یکی از انبارهای کالا در ابهر کشف و فرد متخلف به پرداخت جریمه نقدی محکوم شد. ایسنا نوشت؛ حمیدرضا عزیزپور گفت: شعبه اول تعزیرات حکومتی شهرستان ابهر محتکر شکر را به ضبط کالاهای مکشوفه به نفع دولت و عرضه شکرهای مکشوفه بین مردم و پرداخت مبلغی بیش از 100 میلیون ریال بهعنوان جزای نقدی محکوم و پرونده مزبور نیز به مرحله اجرا در آمد.
توقیف 54 کیلوگرم نقره از سوی ماموران گمرکشنیده شد که مدیرکل گمرک بازرگان، اعلام کرد: 54 کیلوگرم نقره در گمرک بازرگان از یک دستگاه اتوبوس ورودی به کشور کشف شد. مهر نوشت؛ صادق نامدار اعلام کرد: مأموران گمرک بازرگان در بازرسی یک اتوبوس ورودی به کشور 54 کیلوگرم زیورآلات ساخته شده از نقره کشف کردند. مدیرکل گمرک بازرگان، اظهار کرد: ارزش زیورآلات کشفشده 4 میلیارد ریال برآورد شده است.
آیتا... خوشوقت در بیمارستان بستری شدشنیده شد که آیتا... خوشوقت که برای انجام اعمال مناسک عمره مفرده به عربستان سفر کرده بود، روز گذشته بهدلیل عارضه تنفسی در یکی از بیمارستانهای مکه بستری شد. انتخاب نوشت؛ در حاشیه این عیادت دکتر ممتاز از پزشکان معالج آیتا... خوشوقت در تشریح وضعیت جسمانی این عالم حوزوی گفت: شنبهشب حال ایشان بسیار وخیم بود که با تلاشهای صورتگرفته حال ایشان در صبحگاه یکشنبه بهبود یافت و علائم حیاتی ایشان امیدبخش است.
توضیح وکیل امیریفر درمورد مستند ظهورشنیده شد که وکیل مدافع عباس امیریفر سازنده مستند ظهور خبر داد که پس از گذشت یکسال پرونده موکلش هنوز در دادسراست. ایسنا نوشت؛ حدود دو سال پیش و پس از انتشار سیدی معروف ظهور وی به دلیل آنچه که «معاونت در توزیع این سیدی» نامیده شد جلب و به مدت 52 روز بازداشت شد.
علیاصغر حسینی وکیل امیریفر گفت: موکل من کوچکترین نقشی در توزیع این سیدی نداشته و حتی در جلسه شورای فرهنگی نهاد ریاستجمهوری که برای بررسی و نقد این سیدی تشکیل شده بود ایشان صراحتا محتویات این سیدی را نفی و تکذیب کرده بود.
لنکرانی گزینه انتخاباتی جبهه پایداریشنیده شد که در آخرین جلسه انتخاباتی جبهه پایداری برای نهایی شدن گزینه انتخاباتی، بحث و بررسی شد. افکارنیوز نوشت؛ از جایی که دکتر سعید جلیلی دبیر شورای عالی امنیت ملی با درخواست اعضای این گروه برای کاندیداتوری مخالفت کرده بود، جدی ترین گزینه موجود دکتر کامران باقری لنکرانی بود که در نهایت، تصمیم عموم اعضا بر این شد که وی به عنوان گزینه نهایی جبهه پایداری در انتخابات ریاستجمهوری یازدهم معرفی شود. این اقدام در حالی صورت میگیرد که باقری لنکرانی به عنوان گزینه نهایی تشکل متبوع خود انتخاب شده است و پس از زمینه سازیهای رسانهای تبلیغات رسمی وی آغاز خواهد شد.
بیمهنامههای غیرقانونی در یک پالایشگاهشنیده شد که یک شرکت بیمهای پس از پیروزی در مناقصه مربوط به یک پالایشگاه بیمههائی بدون اعتبار صادر کرده است. فارس نوشت؛ این شرکت بیمهای اقدام به صدور بیمهنامههای بىاعتبار و غیرقانونى، بدون دریافت مجوز از بیمه مرکزى، کرده است که در نهایت در صورت وقوع هرگونه حادثهای امکان پرداخت خسارت وجود ندارد.
درگیری بین طرفداران بهداد و عطاران!شنیده شد که «چه خوبه که برگشتی» در اولین نمایش در پردیس ملت نمایش داده شد و در دومین نمایش در سینما شکوفه به نمایش درآمد. افکارنیوز نوشت؛ در این میان، در صفی که قبل از نمایش فیلم در مقابل سینما شکل گرفته بود، یکی از بحثهای معمولی بین چند نفر از طرفداران حامد بهداد و رضا عطاران درباره این دو بازیگر بالا میگیرد و کار به درگیری فیزیکی هم میکشد. نکته جالب اینکه داستان فیلم «چه خوبه که برگشتی» هم درباره درگیریهای دو کاراکتر با بازی حامد بهداد و رضا عطاران است.
کشف بمب 500 پوندی در اهوازشنیده شد که در پی گزارشهای مردمی بنا بر وجود شیء مشکوک در منطقه خیط الرواس (شهرک شهید بهشتی) شیبان نیروهای نظامی به منطقه اعزام شدند و پس از بررسیها مشخص شد که آن شی مشکوک یک بمب هواپیمایی 500 پوندی عمل نکرده از جنگ تحمیلی بوده است. فارس نوشت؛ طی عملیاتی بمب از زیر زمین خارج و با موفقیت به بیرون کشیده شد. گروه چک و خنثی سپاه بعد از کشیدن این راکت از زیر زمین مقدمات انتقال آن را برای انهدام انجام دادند.
گلایه آیتا... شاهرودی از برخی رسانههاشنیده شد که خبر نامزدی احتمالی آیتا... شاهرودی با ناراحتی او روبهرو شد. درحالی که تاکنون آیتا... شاهرودی چندین باراخبار مربوط به نامزدیاش در انتخابات آتی را تکذیب کرده است این احتمال مجدداً در برخی رسانهها مطرح شده که وی در جلسهای ضمن تکذیب شدید این اخبار و اعلام ناراحتی از این روند گفته است من نمیدانم منشا این اخبار کذب کجاست.
دلیل فیلتر شدن سایت لغتنامه دهخداشنیده شد که بهابادی دبیر شورایعالی فضای مجازی گفت طی نامه ارسالی از سوی موسسه صاحب امتیاز لغتنامه دهخدا و استدلال آن موسسه مبنی بر عدم تایید آنها نسبت به سایت موجود، كمیته مصادیق فیلترینگ بر حسب دستور اقدام به فیلتر كردن سایت دهخدا كرده است. خبرآنلاین نوشت؛ به گفته وی صاحب امتیاز خود درخواست فیلتر شدن سایت را داده و مقامات نیز پس از بررسی سایت را فیلتر كردهاند. دكتر بهابادی ضمن توضیح این مطلب، به طور مبسوط در مورد سیاستهای جدید فیلترینگ سخن گفتند كه به زودی منتشر خواهد شد.
*ابتکار:مخالفت با درخواست مرخصي عسگراولادي شنيده شده است اخيراً در جلسه داخلي حزب موتلفه برخي اعضا نسبت به ديدگاههاي آقاي عسگر اولادي موضع گرفته بودند که وي در پاسخ به اين ايرادات درخواست مرخصي يکساله از اين حزب را مطرح کرد.
به نوشته فارس همچنين شنيده شده است آقاي عسگر اولادي در اين جلسه گفتهاند هدفم از درخواست اين مرخصي بيان ديدگاههاي شخصيم است، نميخواهم شخص يا گروهي تفکر من را به پاي انديشههاي حزب بگذارد.گفته ميشود در نهايت حاضرين در اين جلسه با مرخصي وي موافقت نکرده و تنها تصميم گرفتند با سکوت در قبال مواضع وي اعلام کنند ديدگاه آقاي عسگر اولادي به انديشههاي حزب ربطي ندارد.
گمانه زني درباره آينده مرتضوي و شيخ الاسلاميبه گزارش ايسنا، شنيده شد که بنابه به گمانهزنيها در دانشگاه علم و صنعت ايران، شيخالاسلامي به دانشگاه بازميگردد.شيخالاسلامي با بازگشت به دانشگاه و تمرکز بر تدريس، رياست پژوهشکده حملونقل که اخيرا از وزارت راه و شهرسازي به اين دانشگاه پيوسته را بهعهده خواهد گرفت و کنفرانس ملي زيرساختهاي حملونقل را برگزار خواهد نمود.
فارس نيز خبرداد: شنيده شده است در پي عزل وزير کار رئيس جمهور درصدد است مرتضوي را به عنوان سرپرست اين سازمان معرفي کند.
کرباسچي: زندانهاي ايران را ترجيح ميدهم – فارس نوشت: شنيده شده است اخيراً کرباسچي گفته است «براي من حتي در زندانهاي ايراني زندگي کردن و هواي اين آب و خاک را استنشاق کردن بسيار متبوعتر از هرگونه زندگي در هر جاي دنيا است. بدون آنکه بخواهم به عزيزاني که به هر دليل يا اجباري رنج آوارگي را تحمل ميکنند، اشارهاي داشته باشم. ميدانم هر ايراني وطنپرستي چنين احساسي دارد.»
*جمهوری:انتقاد به عزل و نصب های عجولانه و عجيب مديران نماينده جامعه اسلامي اصناف و بازاريان اردبيل از عزل و نصبها و اختلاف مديران و مسئولان اجرايي استان اردبيل انتقاد كرد. وي در جلسهاي كه با هدف تعامل و برقراري ارتباط با مسئولان استان و نمايندگان مردم اردبيل در مجلس شوراي اسلامي برگزار شده بود ضمن بيان اين مطلب گفت: شتابي عجيب در عزل و نصب مديران مشاهده ميشود بطوري كه دريك ساله اخير شاهد تغيير چند مدير و مسئول در يك مجموعه هستيم درحالي كه كسي پاسخگويي مشكلات بوجود آمده از اين عزل و نصبها براي مردم استان نيست.
وي همچنين با اشاره به مشكلات اساسي آب شرب اردبيل گفت: به دليل عدم برخورداري اين آب از شاخصهاي مطلوب سلامتي و بهداشتي باعث بوجود آمدن مشكلات اساسي براي مردم است كه تلاش نمايندگان براي رفع آن ضروري است.
تجمع اعتراضی مردم در بندر امام خمينيخبرنگار روزنامه جمهوري اسلامي از ماهشهر خبر داد؛ جمع كثيري از شهروندان بندر امام خميني روز دوشنبه (ديروز) تجمع اعتراض آميزي در اين شهر نسبت به عدم اعلام رسمي شهرستان شدن بندر امام خميني برگزار كردند. بنابه اين گزارش با وجود اعلام مسئولين استاني از جمله استاندار خوزستان مبني بر شهرستان شدن اين شهر، هيچگونه اقدام عملي در اين باره صورت نگرفته است. شهرستان بندر امام خميني يكي از بنادر مهم كشور و قطب مهم پتروشيمي كشور است.
فقط 217 دلار در خزانه دولت زيمبابوه موجود است!دولت زيمبابوه اعلام كرد بعد از پرداخت حقوق كارمندان اين ماه، فقط 217 دلار در خزانه باقي ماند! به گزارش عصر ايران به نقل از شبكه سي ان ان، "تيندي بيتي" وزير اقتصاد زيمبابوه درحالي كه ناآرام بود و با خبرنگاران در شهر هراره سخن ميگفت اظهار داشت: در هفته گذشته، هنگامي كه حقوق كارمندان دولت را پرداخت كرديم هيچ چيزي به جز 217 دلار آمريكا در خزانه دولت باقي نماند.
وي خطاب به خبرنگاران افزود: برخي از شما سپردههاي بانكي بهتري نسبت به خزانه دولت داريد. وزير اقتصاد زيمبابوه ادامه داد: وضعيت مالي دولت هم اكنون در شرايط فروپاشي است و ما در تحقق اهداف خود شكست خورديم. زيمبابوه كشوري است كه مالك يكي از بزرگترين ذخاير الماس و پلاتينيوم جهان است. اين كشور قرار است در سال جاري ميلادي شاهد برگزاري انتخابات سراسري باشد اما دولتمردان ميگويند بودجه لازم براي برگزاري انتخابات (104 ميليون دلار آمريكا) را نداريم.