بهتر است داوطلبان کنکور از 5 ماه قبل، مواد غذایی همچون ماهی و گردو که مغز و حافظه را تقویت می کند مصرف کنند.

مسعود کیمیاگر، متخصص تغذیه در گفتگو با خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران گفت: داوطلبان کنکور بهتر است از 4 یا 5 ماه قبل از کنکور به تغذیه خود دقت کنند و از مواد غذایی که مغز و حافظه را تقویت می کند استفاده کنند.
 
وی افزود: خوردن غذاهایی چون ماهی، گردو، روغن هایی که اسید چرب پائین دارند، مغز آفتاب گردان، میوه، سبزیجات متنوع را در برنامه روزانه خود قرار دهند چراکه این مواد غذایی موجب تقویت مغز و حافظه آنها می شود.
 
کیمیاگر تصریح کرد: همچنین بهتر است داوطلبان کنکور مواد پروتئینی سالم همچون شیر و ماست کم چرب را در برنامه غذایی خود قرار دهند./ح
برچسب ها: ماهی ، گردو ، کنکور ، تغذیه
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.