بر اساس این گزارش محققان با بررسی نمونه ادرار هر دو گروه مورد مطالعه قبل از خوردن سوپ و سپس 12 ساعت پس از آن افزودند: کسانی که سوپ را در کاسه ملامینی خوردند 35/8 میکروگرم ملامین دفع کردند و این در حالی است که گروهی که سوپ را در ظروف سرامیکی خوردند فقط 35/1 میکروگرم دفع کردند.
به گفته محققان درست است که اهمیت بالینی در سطوح غلظت ملامین هنوز رتبه دهی نشده است اما عواقب ناشی از قرار گرفتن در معرض ملامین در طولانی مدت امری است که میتواند ایجاد نگرانی کند چرا که تماس ظروف ملامینی با غذاهای داغ میتواند عاملی برای بروز سنگ کلیه در افراد باشد.
یافتههای حاصل از این مطالعه هنوز هم به تحقیقات بیشتری نیاز دارد.