به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران کرمانشاه
دکتر سید ضیاءالدین مظهری افزود: مصرف ویتامینهای گروه B در افزایش یادگیری نیز مؤثر است.گردو، ماهی، مرغ، جگر، گوشت، گندم جوانه زده و
محصولات تهیه شده از آردهای سبوسدار حاوی این مواد معدنی هستند.
متخصص تغذیه افزود: جگر، گوشت گوساله، ماهی،
مرغ، تخمه آفتابگردان، تخمه کدو، جوانه گندم، حبوبات، غلات، شیر و لبنیات، گوجه
فرنگی، کاهو، هویج، قارچ، انواع میوه و دانهها و مغزهای روغنی از منابع غنی
ویتامین های B هستند.
دکتر مظهری همچنین گفت: وجود ۱۶ ماده
معدنی ضروری در رژیم غذایی روزمره از اهمیت زیادی برخوردار است. اما مواد معدنی
مانند کلسیم، منیزیم، آهن، روی و سلنیوم نقش مهم تری را بر عهده دارند.
وی اضافه کرد: وجود مواد معدنی در غذاها موجب افزایش توان یادگیری، تقویت نیروی
دفاعی و سرعت بخشیدن به روند رشد است.
این متخصص تغذیه گفت: گردو، ماهی، مرغ، جگر، گوشت، گندم جوانه زده و محصولات تهیه
شده از آردهای سبوسدار حاوی این مواد معدنی هستند.
وی در پایان گفت: استفاده از غذاهای حاوی امگا - ۳ نظیر ماهی، روغنهای سویا، کنجد، تخم کتان یا بذرک و گردو
از اهمیت زیادی برخوردار است../س