به گزارش گروه استانهای باشگاه خبرنگاران ،دکتر محسن آذریپور، گفت: به دلیل سابقه درخشان استان در تمام طرحها و برنامههای بهداشتی، این استان یکی از استانهایی است که توسط وزارتخانه متبوع برای پایلوت برنامه پزشک خانواده شهری انتخاب شد.
به گفته وی، برنامهریزی برای توزیع متناسب امکانات و استقرار پزشک در شهر انجام و اجرای کامل برنامه منوط به قرارداد با سازمانهای بیمهگذار شده و دانشگاه تاکنون کلیه تعهدات خود را در این زمینه به انجام رسانیده است.
وی با بیان اینکه هم اکنون پزشکان طرف قرارداد در مراکز و پایگاههای در نظر گرفته شده مستقر هستند، افزود: مردم میتوانند با مراجعه به این مراکز پزشک مورد نظر خود را انتخاب کنند.
دکتر آذریپور گفت: پزشک خانواده روستا از سال 84 در استان آغاز و در حال حاضر برنامه در 68 مرکز بهداشتی و درمانی روستایی در حال انجام است.
به گفته وی367 هزار و 830 نفر از جمعیت ساکن در مناطق روستایی دارای دفترچه بیمه روستایی هستند، اضافه بر اینکه تعدادی از ساکنین روستاها نیز تحت پوشش سایر سازمانهای بیمهگذار هستند و از خدمات مراکز روستایی بهرهمند میشوند.
وی افزود: همچنین 444 هزار و 511 نفر نیز در دفاتر غیر روستایی یا در شهرهای زیر 20 هزار نفر مانند چلگرد، نافچ و سودجان از طریق بیمه خدمات سلامت توسط دانشگاه خدمات دریافت میکنند.
دکتر آذریپور ادامه داد: هم اکنون از 22 شهر زیر 20 هزار نفر 3 شهر مانند روستاها طرف قرارداد بیمه دانشگاه هستند و مردم این شهرها در مراکز بهداشتی و درمانی خدمات دریافت میکنند، همچنین سایر شهرها برای دریافت خدمات از طریق مراجعه به مطبهای خصوصی خدمات را دریافت میکنند؛ این در حالیست که در صورت غیرفعال بودن مطبهای خصوصی خدمات در مراکز بهداشتی و درمانی به مردم ارائه میشود.
وی با بیان اینکه 149 پزشک جهت اجرای برنامه پزشک خانواده روستا لازم است که هم اکنون 94 پزشک مشغول به فعالیت هستند، گفت: تعداد 107 ماما در برنامه پزشک خانواده روستا به مردم ارائه خدمت میکنند.
منبع: خبرگزاری ایسنا