به گزارش گروه استانهای باشگاه خبرنگاران ،جمشید اسعدی اظهار داشت: یکی از مهمترین خلاءهایی که در استان ما دیده میشود، تدوین نشدن ظرفیتها و فرصتهای شغلی نهفته در این خطه است این موضوع یک نقطه ضعف جدی قلمداد میشود که باید برای رفع این کمبود، برنامهریزی صورت گیرد.
وی با بیان اینکه متناسب با استعدادهای انسانی و صنعتی آموزش ارائه میشود، افزود: تاکنون نهاد و بانکی در راستای معرفی قابلیتها و توانمندیهای مردم و محیط اقدام نکرده است لیکن هماکنون در ارتباط با قابلیتهای موجود در عرصه صنعت، خدمات، فرهنگ و ... اطلاعات دقیقی وجود ندارد تا متناسب با آن آموزش ارائه شود.
مدیرکل آموزش فنی و حرفهای آذربایجان غربی بر لزوم تشکیل کارگروه در این راستا تاکید کرد و افزود: نمایندگان سازمان فنی حرفهای، دانشگاه علمی کاربردی، آموزشکدههای فنی حرفهای، دانشکدههای فنی دانشگاه آزاد اسلامی، واحد آموزشی جهاد دانشگاهی، پارک علم فناوری و سایر فعالان حوزه صنعت و آموزش در جلسات کارگروه شرکت کنند تا فعالیتهای آموزشی و اشتغالزایی به صورت متمرکز شکل بگیرد.
اسعدی با بیان اینکه در این استان ظرفیتهای زیادی در حوزه صنعت، خدمات، کشاورزی، گردشگری و ... نهفته است، افزود: باید این توانمندیها را شناسایی کرده و متناسب با نیاز و استعداد موجود به جذب سرمایهگذار اعم از داخلی و خارجی اهتمام شود چرا که در این صورت برای جوانان فرصتهای شغلی ایجاد شده و منطقه از نظر اقتصادی رشد پیدا میکند.
وی از راهاندازی بخش دورههای تکمیلی بین سطوح تحصیلی در مرکز آموزش فنی و حرفهای خبر داد و گفت: برای اینکه آموزشهای ارائه شده در دانشگاهها کارآمدتر شود، امکانات لازم در رشتههای مختلف اعم از برق، صنعت، رباتیک فراهم شده است تا فارغالتحصیلان از طریق ثبتنام در این مراکز برای ارتقای مهارتهای فردی تلاش کنند.