تمبر هندي ميوه اي است كه در تركيب آن مقداري پروتيئن مواد اسيدي و ويتامين Cوجود دارد و گزينه بهتري نسبت به آلوچه و لواشك است.

به گزارش خبرنگار کلينيک باشگاه خبرنگاران؛ به نقل از نيو نيوز اين خوراكي مي تواند بخشي ازنياز روزانه ما را برآورده سازد.

البته با توجه به نوع فراواني اش مي تواند در برخي مشكلات گوارشي ايجاد كند.
 
بررسي ها نشان مي دهند افرادي كه دچار مشكلات گوارشي و يا سوء هاضمه هستند بايد با احتياط بيشتري آن را مصرف كند.
 
لواشك و آلوچه از آنجايي كه ميوه خشك شده هستند مي توانند اسيديته معده را مقداري افزايش دهند.

گاهي اوقات حتي ممكن است لازم باشد فرد از خوردن آنها پرهيز كند به هر حال تمبر هندي خواص بيشتر و مضرات كمتري نسبت به آلوچه و لواشك دارد./م
برچسب ها: آلوچه ، لواشک ، پروتئین
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.