به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران تبریز، رضایی دردانشکده فنی وحرفه ای تبریز با بیان اینکه مجوز های لازم برای تاسیس 10 مرکز رشد در دانشگاه های فنی و حرفه ای کشر از سوی وزارت علوم اخذ شده است افزود: با توجه به ظرفیت های بالای پژوهشی استادان و دانشجویان دانشگاه فنی و حرفه ای تبریز بهترین و مناسب ترین مرکز رشد دانشگاه های فنی و حرفه ای شناخته شده است.
وی حمایت از ایده های دانشجویان و استادان در مراحل طراحی و ساخت و تجاری سازی ایده را از رسالت های اصلی مرکز رشد عنوان کرد و افزود: این مراکز حمایت های مادی و لازم از ایده های خام را انجام می دهند.
وی اظهار داشت : مراکز رشد یکی از محل آشتی علم و صنعت با یکدیگر محسوب می شود و ارتباط بین صنعت و دانشگاه هر چه بهتر را ضروری دانست .
رضایی خاطر نشان کرد: 50 درصد از هزینه ها جهت استفاده به نیازهای فعالیت مراکز را از اعتبارات خود مرکز رشد برشمرد.
رئیس دانشگاه فنی و حرفه ای استان رسالت دانشگاه فنی و حرفه ای را تربیت کاردان و نیروهای کارآمدو ماهر دانست و افزود: دانشگاه فنی و حرفه ای استان در عرصه های علمی و پزوهشی در برگزاری دستاوردهای دانشگاه ها توانشته است رتبه برتر کشر را کسب کند.
صمد صمدانی اقدم با اشاره به فعالیت های سال کذشته افزود: به تعداد 220 هزار نفر در کشور مشغول به تحصیل هستند که 54 رشته تحصیلی در دوره کاردانی ، 26 رشته در دوره کارشناسی ناپیوسته ، شش رشته در دوره کارشناسی پیوسته در حال تحصیل می باشند.
وی ادامه داد: از این تعداد دانشجو حدود یک درصد از دنشجویان کشور در دوره دکتری و 7 درصد در دوره کارشناسی ارشد و 65 درصد در دوره کارشناسی و 26 درصد در دوره کاردانی مشغول به تحصیل هستند./ب