به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران مرکز فارس، بنیاد نخبگان فارس نوزدهم و بیستم بهمنماه کارگاه آموزشی "میراث معنوی آشنایی با دوران شکوفایی علم و تمدن در ایران اسلامی" رابا حضور 40 نفر از نخبگان جوان کشور را برگزار کرد.
در نخستین جلسه از این کارگاه، رئیس بنیاد نخبگان فارس در سخنانی گفت: سیاست اصولی بنیاد ملی نخبگان در زمینه فرهنگی در راستای تحقق آرمانهای انقلاب اسلامی و ارزشهای بنیادین سرچشمه میگیرد که تجلی جایگاه ویژه نخبگان به عنوان سرمایه ملی و ارزشگذاری به نقش این جوانان در برنامههای علمی کشور و پرورش آنها با الگوی اسلامی ایرانی است.
علی خلفینژاد هدف از برگزاری این جشنواره را تقویت تعلق ملی به ایران، تقویت روحیه خودباوری، اعتماد به نفس و احساس مسئولیت، تبیین اهمیت رابطه علم و دین و ارزشمندی علم از نظر اسلامی دانست.
وی تصریح کرد: اکنون دوران احیای تمدن اسلامی و با توجه ویژه مقام معظم رهبری به نخبگان و اثرگذاری آنها در توسعه علمی کشور، زمینههای لازم برای اجرای برنامههای فرهنگی از قبیل «میراث معنوی» وجود دارد.
رئیس بنیاد نخبگان فارس با تأکید بر بهرهگیری از دانش برجستهترین استادان ایران در برگزاری این دوره بیان داشت: امیدوارم که حضور نخبگان و استعدادهای برتر کشورمان در اینگونه برنامهها، علاوه بر آشنایی بیشتر با افتخارات و دستاوردهای این مرز و بوم، سبب تقویت تعلق دینی و ملی آنان شود.
در کارگاه «آشنایی با دوران شکوفایی علم و تمدن در ایران اسلامی» ویژه نخبگان، حسین نصر، علیاکبر ولایتی، اصغر دادبه، حجتالاسلام قاسم کاکایی، حسن بلخاری و علیرضا عسکری به عنوان استادان این جلسهها حضور دارند.
به گفته محمدامین صمیمی، دبیر این کارگاه، از سال پیش برنامههایی با عنوان «میراث معنوی» توسط بنیاد ملی نخبگان در تهران اجرا میشود که امسال پس از برگزاری چهار دوره از این جلسات در پایتخت، بنیاد نخبگان فارس دوره ویژه این سلسله کارگاهها را میزبانی میکند./ع