به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران ؛ دوربین وقایع نگار مایکروسافت که با عنوان سنسکم (SenseCam) در بازار فروش عرضه شده کنار یقه لباس نصب می شود و سه تصویر در دقیقه ثبت و ذخیره می کند و می تواند برای 12 ساعت با باطری کار کند.
کاربر این دستگاه می تواند تصاویر را زمان دیگری برای تداعی خاطرات یک روز خود مشاهده کند. این دوربین با اهداف درمانی برای کمک به افرادی طراحی شده که از مشکلات حافظه رنج می برند از سوی دیگر می تواند میزان فعالیتهای روزمره را نیز کنترل کند.
در تحقیقات انجام شده برای گروه ترویج تحقیقات سلامتی در بنیاد قلب بریتانیا ، 40 نفر این دوربین را برای 3 تا 5 روز همراه داشتند و درحالی که فعالیتهای روزمره خود را انجام می دادند این دوربین همچنان به یقه لباس آنها متصل بود.
یک شتاب سنج جداگانه غیر از شتاب سنج داخل این دوربین برای 40 نفر گروه شاهد فعال شده بود.
وقتی این اطلاعات تحلیل شد، مشخص شد که این شتاب سنج نتوانسته است میان فعالیتهای بی حرکتی چون تماشای تلویزیون و فعالیتهای پرحرکت تمایز قائل شود.
در تحقیقات دیگری که توسط گیلیان او لولین از دانشگاه دوبلین ایرلند انجام شد، یک گروه 47 نفره بازیکن فوتبال و دانشجویان کالج که از نظر فیزیکی فعال هستند این دوربین را همراه داشتند.
این دوربین نشان داد که افراد حاضر در این تحقیقات درباره میزان غذا، نوع غذاهایی که نباید مصرف شود و نام شرکتهای تولید کننده غذا و همچنین دست کم گرفتن کالری هایی که مصرف می کنند تاکنون گزارش اشتباه ارائه می کردند.
تحقیقات منتشر شده به وسیله دوربین سنس کم مایکروسافت در مجله طب پیشگیرانه آمریکا منتشر شده است.