به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران شهرکرد :
رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان چهارمحال و بختیاری، در آیین بهره برداری از این طرح، میزان افزایش تولید خوراك آبزیان این كارخانه را با اجرای طرح توسعه، 40 هزار تن عنوان كرد.
رحمان كرمی گفت: تولید خوراك آبزیان این كارخانه، از 35 هزار تن در مرحله اول به 75 هزار تن در مرحله دوم افزایش یافته است.
وی افزود: با بهره برداری از این طرح، 30 درصد به تولید خوراك آبزیان كشور افزوده شده و كشور از واردات این محصول بی نیاز می شود.
كرمی، زیر بنای طرح توسعه كارخانه خوراك آبزیان را، 30 هزار مترمربع عنوان كرد و گفت: برای ساخت و تكمیل و راه اندازی فاز دوم این كارخانه، 100 میلیارد ریال اعتبار نیاز است.
وی اظهار داشت: با بهره برداری از این كارخانه، زمینه اشتغال 150 نفر به طور مستقیم فراهم شده است.
رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان چهارمحال و بختیاری، از افزایش ظرفیت تولید خوراك آبزیان در این واحد صنعتی تا سال آینده به 150 هزار تن در سال خبرداد و خاطر نشان کرد: در سال جاری از تولیدات این كارخانه یكهزار و 500 تن به كشورهای تاجیكستان، ارمنستان، عراق، جمهوری آذربایجان، گرجستان و لبنان صادر شده است./س