طعم خنک نعنا مثل فلفل که باعث ایجاد تحریک در گیرنده های گرمایی می شود ،‌به خاطر تحریک کردن گیرنده های سرمایی توسط منتول موجود در فضا ست.


به گزارش خبرنگار کلينيک باشگاه خبرنگاران و به نقل از لایوسایس؛ منتول ماده اصلی معطر  نعناست و سلول های گیرنده سرما را همان طوری تحریک می کند که اگر دمای آن پایین بیاید تحریک می شوند.
بنابر این پیامی از آن ها به مغز می رود که می گوید ما سرد شده ایم و ما هم احساس می کنیم فضا باعث سرد شدن  دهانمان شده است.

 منتول خالص که به صورت متبلور است،‌می تواند حتی با استنشاق توسط بینی هم باعث ایجاد سرما شود./م
برچسب ها: نعنا ، خنک ، مغز
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار