کارشناس مسئول گیاهان دارویی سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان شرقی گفت: چای آویشن را که از ترکیب یک قاشق غذاخوری در دو لیوان آب سرد و مقداری نبات تهیه می شود برای تقویت اعصاب و همینطور بینایی می توان مصرف نمود.

 

اصغر نقشی در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران تبریز افزود: عُصاره روغن آویشن برای ضعف و دردهای ناشی از التهاب مفاصل به میزان 5 قطره توصیه شده است.

وی تشریح کرد: بخش های هوایی آویشن خواص دارویی دارند.

نقشی ادامه داد: غِرغِره دَم کرده یا تنتور آویشن تسکین دهنده مناسبی برای گلودرد است.

کارشناس مسئول گیاهان دارویی سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان شرقی ضمن بیان یکی دیگر از ویژگی های دَم کرده این گیاه دارویی یادآور شد: دَم کرده آویشن اِسهال و دیگر ناراحتی های گوارشی را تا حد زیادی درمان می کند.

وی افزود: کارشناسان مصرف عَرَق آویشن را به عنوان گیاهی دارویی برای معالجه بیماری های قارچی پوست موثر می دانند.

نقشی تاکید کرد: مصرف یک فنجان عَرَق این گیاه دارویی در یک لیوان آب سرد، برای 2 تا 3 بار در روز و بعد از غذا تاثیراتی بهینه خواهد داشت./ع

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.