آلودگي هوا مي‌تواند عاملي براي ايجاد آسم حاصل از آلرژي به سوسك باشد.

به گزارش گروه علمي، پزشكي باشگاه خبرنگاران به نقل از نشريه آنلاين آلرژي و كلينيكال ايمونولوژي نتايج يك تحقيق توسط محققان مركز كلمبيا نشان داد قرار گرفتن در معرض اجزاي خاصي از آلودگي هوا مي‌تواندخطر ابتلا به آلرژي سوسك در سن 7 سالگي را افزايش دهد كه در اين ميان كودكاني كه داراي يك جهش مشترك در ژني به نام GSTM هستند بيشتر در معرض خطرند.
 
براساس اين گزارش، محققان ضمن اين كه ميزان قرار گرفتن در معرض آلرژن سوسك را با جمع‌آوري از گرد و غبار آشپزخانه و تخت اندازه‌گيري كردند و از هوا براي ارزيابي ميزان مواجهه مادر با هيدروكربن‌هاي آروماتيك چند حلقه‌اي يا PAH‌(محصولات حاصل از احتراق كه اجزاي مضري از آلودگي هوا هستند) نمونه‌برداري كردند، حضور جهش GSTM1‌ را نيز از طريق نمونه‌گيري از خون بررسي كردند و از طريق آزمايش خون توانستند حضور آنتي‌بادي IgE كه نشانگر پاسخ به اين آلرژي است را در كودكان 5 و 7 ساله اندازه‌گيري كنند.
 
نتايج حاصل از اين گزارش مي‌افزايد: ميزان بالاتري از آلرژي به سوسك در ميان كودكاني كه مادران آنها هنگام دوران بارداري در معرض غلظت‌هاي بيشتري از PAH‌ بودند، مشاهده شد.
 
به گفته محققان به حداقل رساندن مواجهه با PAH‌ در دوران بارداري مي‌تواند در جلوگيري از آلرژي به سوسك و آسم حاصل از آن در كودكان شهري مفيد باشد.
 
گفتني است: حضور جهش در ژن GSTM‌ مشكوك به تغيير توانايي بدن براي رفع PAHs‌ است./ح
برچسب ها: آلودگی هوا ، آلرژی ، سوسک
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار