به گزارش
خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران؛ دکتر علی اکبر ولایتی گفت: اجرای این قانون در دو صورت مشکل آفرین است، یکی اینکه این قانون را سیاه و سفید ببینیم و دیگر اینکه در اجرای آن عجله به خرج دهیم.
وی افزود: بهرحال پزشکان مدت های مدیدی زندگی خود را بر اساس درآمدهای بخش خصوصی و دولتی با هم تنظیم کرده اند و به یکباره نمی توان درآمدهای بخش خصوصی را از زندگی آنها منفک کرد.
وی تاکید کرد: از نظر من این قانون باید به صورت تدریجی اجرا شود تا یکمرتبه موجب ایجاد اختلال جدی در کار بیمارستان های کشور نشود.
وی با اشاره به اینکه تمام وقت شدن پزشکان از برنامه چهارم توسعه کشور مطرح شد ولی اجرا نشد، ادامه داد: برای تمام وقت شدن پزشکان در دنیا تعاریف و شیوه های مختلفی وجود دارد و کشورها در اجرای این قانون به شیوه و نتیجه واحدی نرسیده اند، این شیوه ها را باید مطالعه کرد و از بین آن ها راه خوب را انتخاب کرد.
دکتر ولایتی گفت: به وزارت بهداشت و دکتر طریقت سرپرست این وزارتخانه پیشنهاد می کنم در آیین نامه نویسی اجرای این قانون کاری کنند استبصاری از مجلس هم صورت بگیرد و اگر لازم شد تبصره یا بندی به آن اضافه شود تا اجازه دهد مجری قانون را به صورت تدریجی اجرا کند.
وی در خاتمه با تاکید بر اینکه قانون تمام وقت شدن پزشکان را در نهایت اقدام مثبتی می داند، اظهار داشت: اجرای این قانون با زمانبندی منطقی و معقول و نیز در نظر گرفتن شرایط جفرافیایی کشور می تواند نتایج مثمرثمری برای نظام سلامت به همراه داشته باشد./ح