به گزارش سرويس بين الملل باشگاه خبرنگاران: اوتیس لبرت مالک یک رستوران در پاریس، گفت: استیک و گوشت گوساله در هر رستورانی پیدا می شود، اما من چون از طمع و کیفیت گوشت اسب اطلاع داشتم از دوازده سال پیش این غذا را در رستوران طبخ می کنم، من عاشق گوشت اسب هستم.
وی افزود: البته من هیچگاه گوشت اسب را به جای گوشت گوساله قالب نکردم، گوشت اسب را به اسم خودش فروختم و در منوی غذایی قرار دادم. بدترین چیز کلاهبردی از مشتری است.
تیری اوگر یک رستوران دار دیگر پاریسی، گفت: گوشت اسب مزه فوق العاده و خاصیت های فراوانی دارد.
وی افزود: در این زمان که مردم درباره خرید گوشت های بسته بندی شده دچار شک و تردید شده اند، می توانند غذاهای اورگانیک بخوردند.
فروش بسته های گوشت گوساله مخلوط با گوشت اسب در قاره اروپا به بحرانی فراگیر تبدیل شده است.