وی بیان داشت: غذا میخوریم تا زنده بمانیم، این یعنی غذایی که میخوریم باید مقداری مواد مغذی و ویتامین وارد بدن کند تا بدن کارش را بهدرستی انجام دهد.
کارشناس تغذیه دانشکده علوم پزشکی نیشابور عنوان کرد: در کنار سالم بودن، رژیم غذایی باید متعادل باشد؛ اگر برای صبحانه، غذایی پر پروتئین مثل تخممرغ و ماست یونانی که روی آن با آجیل تزئین شده صرف شود در میانوعده صبح نیز باید غذایی خورده شود که حاوی فیبر، پتاسیم و یا ویتامینآ باشد.
شورورزی ادامه داد: اگر بخواهید در زمان میانوعده، موز، نان تست و کره بادامزمینی، یک ورقه پنیر و مقداری کراکت(نوعی کلوچه) مصرف کنید، کامل و سالم بهنظر میرسد اما مقدار انرژی که وارد بدن میکند بیشتر از مقدار انرژی یک میانوعده ساده است.
وی خاطرنشان کرد: وابسته به وزن و برنامه کاهش وزن هر میانوعده باید دارای 150، صبحانه 300 تا 500، نهار 400 تا 600 و شام باید در حدود 400 تا 600 واحد انرژی داشته باشد.
کارشناس تغذیه دانشکده علوم پزشکی نیشابور اظهار داشت: در بعضی موارد نمیتوان بین گزینهها سالمترین را انتخاب کرد(در مورد غذای مورد علاقه خود شاید نخواهید سالمترین را انتخاب کنید) اما اکثریت غذاها و میانوعدهها باید سالم باشند پس بهدنبال راهی برای کاهش انرژی، چربی، کلسترول، سدیم و قند باشید.
شورورزی اضافه کرد: باید برای سالم بودن و تنظیم وزن هر زمان که گرسنه شویم غذا بخوریم آن هم غذایی که تمامی مواد مورد نیاز بدن را تامین کند/س