سعداله اسکندری در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران تبریز افزود: تولید پایدار در صنایع کشاورزی رابطه مستقیم با تجاریسازی کشاورزی دارد و اهمیت دادن به تولید کیفی محصولات با در نظر گرفتن استانداردهای جهانی تولید را در عرصه تجاری پایدار میکند.
وی با اشاره ای به نقش کشاورزان بومی در کشاورزی پایدار تصریح کرد: از تجارب ارزشمند کشاورزان و دانش بومی نیز نباید غافل بود چون به عنوان نیروهایی ارزشمند در کشاورزی پایدار قابل اتکّا خواهند بود.
اسکندری برقراری ارتباط با مراکز تحقیقاتی را در تولید محصولات سالم ضروری دانست و ادامه داد: ارتباط مستمر با مرکز تحقیقاتی و دانشگاهی و استفاده و حمایت از دستاوردهای آنها باعث شکوفایی و پیشرفت کشاورزی میشود.
مدیر باغبانی سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان شرقی کلید دستیابی به توسعه را با افزایش بهره وری مرتبط قلمداد نمود و یادآور شد: تولید پایدار در تولیدات محصولات کشاورزی، تجاری کردن کشاورزی و در نهایت رقابتپذیر شدن محصولات در بازارهای بینالمللی درپی توسعه ای پایدار محقق خواهد شد.
اسکندری تاکید کرد: تولید محصولات باکیفیّت باید سرلوحه برنامه های تولیدکنندگان گنجانده شود چراکه سرمایه گذاری برای تولید محصولات سالم و ارگانیک رو به افزایش است/س