به گزارش
گروه علمي، پزشكي باشگاه خبرنگاران به نقل از وبدا؛ دكتر نسرین اميري با بیان این که پرخاشگري انواع مختلفي دارد، اظهار داشت: بعضي از كودكان پرخاشگري كلامي دارند، داد و فرياد ميزنند، فحش ميدهند و گاهي نيز پرخاشگري فيزيكي دارند و بچههاي ديگر را ميزنند، گاز ميگيرند يا اجسام را پرت ميكنند که به چنين رفتارهايي خشونت يا پرخاشگري گفته ميشود.
وی افزود: يكي از عللي كه باعث خشونت در كودكان ميشود، خشونت والدين و اطرافيان كودكان است و وقتي مادر بچه را ميزند يا به او فحش ميدهد، بچه نيز تصور ميكند كه او هم ميتواند اين كار را انجام بدهد. همچنین برنامههاي تلويزيوني و بازيهاي كامپيوتري و سيديها نيز خشونت را تشديد ميكند.
عضو هيات علمي دانشگاه علوم بهزيستي تصریح کرد: بچهاي كه بتازگي پرخاشگري ميكند خواب و اشتهايش تغيير و كف دستش عرق ميكند و دچار اختلال هورموني ميشود که تمام اينها نشانه پرخاشگري است.
دکتر امیری با بیان این که گاهي پرخاشگري، بيماري يا گاهي رفتار آموخته شده است، گفت: اگر بيماري است، بايد درمان مناسب براي آن در نظر گرفت اگر آموزشي است بايد منبع آموزش را شناخت، اگر علل آن والدين و محيط است بايد شرايط را تغيير داد، اگر ديدن برنامه خشونتآميز است، نبايد كودك را با بيتفاوتي به اين رفتار تشويق كرد.
وی خاطرنشان کرد: والدین اگر فرزندان خود را در ارتباط با پرخاشگري مديريت نكنند، ميزان پرخاشگري آنها افزايش خواهد يافت. /ح