دکتر پارسا، متخصص تغذیه در گفتگو با
خبرنگار کلينيک باشگاه خبرنگاران؛ در خصوص تاثیر کافئین بر روی بیماران MS گفت: کافئین موجود در ترکیباتی مانند قهوه غلیظ و شکلات تلخ به دلیل توانایی اتصال به گیرنده هایی مثل ، آدنوسین بر سیستم عصبی مرکزی تاثیر گذار است.
وی خاطر نشان کرد: این مولکول نقش مهمی در فرآیندهای شیمیایی مانند انتقال انرژی و پیشرفت خواب ایفا می کند.
این دکتر تغذیه افزود: طبق آزمایشات انجام شده محققان بر روی موش های آزمایشگاهی نشان داد که مصرف 8 تا 6 فنجان قهوه یا چای احتمال ابتلای آن ها را به بیماری MS کاهش می دهد.
وی در ادامه تصريح کرد: مقدار و نوع کافئین برای بیماران MS مهم است چون استفاده نا آگاهانه موجب افزایش لرزش بدن و شل شدن عضلات در این افراد می شود.
وی در پایان تاکيد کرد: استفاده قهوه تلخ قبل از غذا موجب افزایش متابولسیم بازال و جلوگیری از اشتها شده که بر روی رژیم های لاغری اثر گذار است.