روش درماني خاصي براي آلرژي‌هاي غذايي وجود ندارد اما علائم خفيف آن را مي‌توان كاهش داد.

به گزارش گروه علمي باشگاه خبرنگاران به نقل از نشريه آكادمي پزشكان خانواده آمريكا، محققان با انجام آزمايشات خود دريافتند بهترين روش براي جلوگيري از بروز واكنش‌هاي آلرژيك عدم مصرف مواد غذايي است كه مي‌تواند در بدن افراد باعث ايجاد آن واكنش‌ها شود.

نتايج حاصل از اين مطالعات حاكيست نشانه‌هاي داشتن حساسيت به مواد غذايي در طول چند دقيقه پس از مصرف آن غذاها ظاهر مي‌شوند كه مي‌توانند باعث ايجاد سرخي پوست، كهير و يا حتي علائمي نظير اسهال و استفراغ شوند كه نشانه‌هاي خفيف آنها را با مصرف برخي از داروها مي‌توان كاهش داد ما درماني قطعي براي آنها وجود ندارد.

به گفته محققان براي پيشگيري از بروز واكنش‌هاي حساسيتي هر فرد بايد هميشه به ليبل‌هاي مواد غدايي توجه كند و يا از خوردن غذاهايي كه از مواد اوليه آنها آگاهي ندارد پرهيز كند.

گفتني است: متخصصان و پزشكان مي‌توانند با انجام يك سري آزمايشات خاص در محيط بيمارستان مشخص كنند كه افراد به چه غذاهايي واكنش‌هاي آلرژيك نشان مي‌دهند تا در هنگام بروز اين واكنش‌هاي حساسيتي بتوانند به موقع اقدامات درماني را انجام دهند./ح

برچسب ها: آلرژی ، تغذیه ، آزمایش
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار