به گزارش خبرنگارباشگاه خبرنگاران تبریز، تراب محمدی افزود: پرونده مكان رويداد شهادت دومين شهيد محراب، طي هشتمين همايش شوراي سياستگذاري ثبت آثار تاريخي و مکان رخدادهاي انقلاب اسلامي به ثبت رسيد.
محمدي شهيد مدني را مجسمه تقوي و فضيلت خواند و گفت: آيت الله مدني امام جمعه تبريز طي نخستين سالهاي پيروزي انقلاب شكوهمند اسلامي و يكي از مفاخر و علماي اين خطه بود.
وي با اشاره به جريانات مهم و حساس تبريز پس از پيروزي انقلاب اسلامي، تصريح كرد: دشمنان انقلاب با شعلهور كردن آتش تفرقه و آشفته كردن اوضاع عمومي شهر اميد داشتند به اهداف شوم خود برسند اما با هوشياري ياران انقلاب و اعزام آيتالله مدني به تبريز با حكمي از سوي امام خميني(ره)، نقشه هايشان ناكام ماند.
محمدي با تاكيد بر اينكه به عقيده همگان، آيتالله مدني، در سر و سامان دادن به اوضاع سياسي و اجتماعي تبريز تلاش مخلصانهاي داشت، افزود: پس از وقوع حادثه دلخراش و غمبار شهادت اولين شهيد محراب آيتالله سيدمحمد علي قاضي طباطبايي به دست دشمنان انقلاب، طي حكمي از سوي بنيانگذار كبير انقلاب، آيتالله مدني به عنوان نماينده ولي فقيه و امام جمعه شهر تبريز منصوب شد.
مديركل ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري استان، با اشاره به زندگي سرتاسر افتخار اين شهيد بزرگوار، خاطرنشان كرد: آيتالله مدني كه همواره در صف مقدم مبارزه بود، قبل از انقلاب در برابر رژيم ستمشاهي و پس از پيروزي در مقابل مزدوران و جاسوسان امريكا چون سدي محكم ايستاده و از حريم اسلام و قرآن حمايت ميكرد.
محمدي با اشاره به شهادت ايشان، يادآور شد: در بيستم شهريور سال 1360 ، آيت الله سيد اسدالله مدني در محراب نماز جمعه توسط منافقان كوردل به فيض عظيم شهادت نائل شد.
وي خاطرنشان كرد: مكان رويداد شهادت آيت الله مدني در ميدان نماز خيابان جمهوري اسلامي تبريز، ثبت ملي شد تا ياد و خاطره رشادت ها و مبارزات اين شهيد و روحاني بزرگوار در حافظه تاريخ بيش از پيش ماندگار شود.
لازم به ذكر است، طي هشتمين همايش شوراي سياستگذاري ثبت آثار تاريخي و مکان رخدادهاي انقلاب اسلامي در تهران، سه اثر از مكان رويدادهاي انقلاب اسلامي و دفاع مقدس آذربايجان شرقي در فهرست آثار ملي كشورمان ثبت شد./س