ناصحی با بیان اینکه این میزان مصرف نشان از اهمیت نان در سفره غذایی ایرانیها دارد،افزود: باید برای ارتقای کیفیت نان تولیدی تلاش بیشتری صورت گیرد.
وی از نانواهای زنجانی خواست نسبت به تولید با کیفیت نان تلاش بیشتری کنند و ادامه داد: نانواها سه برابر دیگران در سلامت زنجانیها نقش دارند.
مدیر گروه بهداشت محیط دانشگاه علوم پزشکی زنجان خواستار توجه جدی مسئولین به بهداشت نانواها زنجان شد وتصریح کرد: نان در سفره مردم زنجان جایگاه ویژه ای دارد.
ناصحی با بیان اینکه اهمیت نان مصرفی برای شهروندان زنجان بسیار بالاست،خاطر نشان کرد: به دلیل اهمیت نان در سفره های مردم باید نسبت به کیفیت و بهداشت آن توجه ویژه داشت./س