میزان مصرف نان در کشور ایران سه برابر کشورهای توسعه‌یافته است.

به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران زنجان مدیر گروه بهداشت محیط دانشگاه علوم پزشکی زنجان، در کارگاه آموزشی مضرات افزودنی‏های غیرمجاز در تولید نان، کیفیت تولید نان را در کشور ایران حائز اهمیت بسیاری دانست وگفت: میزان مصرف نان در کشور ایران سه برابر کشورهای توسعه‌یافته است.

ناصحی با بیان اینکه این میزان مصرف نشان از اهمیت نان در سفره غذایی ایرانی‏ها دارد،افزود: باید برای ارتقای کیفیت نان تولیدی تلاش بیشتری صورت گیرد.

وی از نانواهای زنجانی خواست نسبت به تولید با کیفیت نان تلاش بیشتری کنند و ادامه داد: نانواها سه برابر دیگران در سلامت زنجانی‏ها نقش دارند.

مدیر گروه بهداشت محیط دانشگاه علوم پزشکی زنجان خواستار توجه جدی مسئولین به بهداشت نانواها زنجان شد وتصریح کرد: نان در سفره مردم زنجان جایگاه ویژه‏ ای دارد.

ناصحی با بیان اینکه اهمیت نان مصرفی برای شهروندان زنجان بسیار بالاست،خاطر نشان کرد: به دلیل اهمیت نان در سفره‏ های مردم باید نسبت به کیفیت و بهداشت آن توجه ویژه داشت./س

 

 

برچسب ها: مصرف ، نان ، ایران
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.