رفع مشکلات نان استان زنجان در گرو صنعتی شدن است.

به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران زنجان مدیر گروه بهداشت محیط دانشگاه علوم پزشکی زنجان،با اشاره  به عادات غذایی مردم گفت : ذائقه غذایی مردم برای استفاده از نان سنتی باید در گذر زمان تغییر کند.

ناصحی با بیان اینکه مردم عادت به استفاده از نان سنتی دارند، افزود: تولید نان به شیوه سنتی با اعمال همه مسائل بهداشتی و تغذیه‏ای نمی‏تواند در حد مطلوب باشد.

وی ادامه داد: برای ارتقای کیفیت نان فقط باید در مسیر صنعتی‌سازی حرکت کرد.

مدیر گروه بهداشت محیط دانشگاه علوم پزشکی زنجان با بیان اینکه مردم عادت به استفاده از نان سنتی دارند، تصریح کرد: تولید نان به شیوه سنتی با اعمال همه مسائل بهداشتی و تغذیه‏ای نمی‏تواند در حد مطلوب باشد.

ناصحی حرکت در مسیر صنعتی‌سازی تولید نان و تغییر ذائقه غذایی مردم را مورد تاکید قرار داد و اظهار کرد: کیفیت غذایی و بهداشتی نان صنعتی بسیار بالاتر از سنتی است./س

 
برچسب ها: زنجان ، صنعتی
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.