به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران مشهد ، و به نقل از روابط عمومی اداره جهاد کشاورزی نیشابور، علي سليماني افزود: طرح تولید گوشت مرغ بدون آنتيبيوتيک فقط در محلهایی که پروانه توليد مرغ بدون آنتيبيوتيک دارند اجرا میشود و واحدهايي موفق به اخذ پروانه ميشوند که امکانات و تمهيدات لازم براي رعايت تمامی شرايط قرنطينهاي و بهداشتي را فراهم کنند.
وی افزود: در طول دوره جوجهريزي، کارشناسان شبکه دامپزشکي در سه نوبت 15، 25 و 28 روزگي اقدام به نمونهبرداري از قسمتهاي مختلف مرغ مانند ران، سينه و کبد کرده و نمونهها برای ارزيابي باقيمانده آنتيبيوتيک به آزمايشگاه ادارهکل دامپزشکي استان ارسال و در صورت سلامت، اجازه کشتار و مصرف بهعنوان مرغ بدون آنتيبيوتيک داده میشود.
اين مقام مسئول نیشابور عنوان کرد: در حال حاضر تعداد سه واحد مرغداري گوشتي در نيشابور داراي پروانه توليد مرغ بدون آنتيبيوتيک بوده و با اجراي دستورالعملهاي شبکه دامپزشکي محصولات سالم و بدون آنتيبيوتيک را توليد و به بازار مصرف ارائه ميکنند.
سلیمانی با اشاره به اثرات آنتيبيوتيک موجود در گوشت مرغ، اضافه کرد: مصرف مداوم آنتيبيوتيک بهصورت مستقيم يا غيرمستقيم(مصرف همراه با مواد غذايي) سبب مقاومت دارويي در بدن انسان میشود./ب