به گزارش گروه استان هاي باشگاه خبرنگاران ، آيت الله سيد مجتبي حسيني، دوشنبه شب در كنگره بين المللي انتظار و بيداري اسلامي در دانشكده پيراپزشكي يزد اظهار داشت: سوريه تنها كشوري بود كه از ابتدا در كنار ايران بود و حتي حافظ اسد نيز در جريان جنگ تحميلي حمايتهاي بسياري از ايران كرد و آمريكا اين را بر نميتافت و به دنبال جدايي اين دو كشور از يكديگر و ايجاد دشمني ميان آنها بود.
وي افزود: آمريكا ميخواست سوريه را به نفع خود و اسرائيل غاصب، به ميدان خودش بكشد تا هم براي اسرائيل دلگرمي ايجاد شود و هم يك حامي از حاميان ايران كم شود.
حسيني ادامه داد: از اين رو آمريكا آغازگر اقدامي در سوريه شد و موجي به راه انداخت كه البته سر نخ اين موج را نيز خود در دست گرفت.
وي با بيان اينكه آمريكا، تركيه را نيز در اين موج وارد كرد و چهره جديدي از اين كشور لائيك نشان داد، افزود: آمريكا مي خواست در ميان كشورهاي منطقه، توجه را از ايران بگيرد و تركيه را ناجي كشورهاي مسلمان معرفي كند تا در اين ميان به نفع خود عمل كند.
حسيني با بيان اينكه آمريكا از مذهب به عنوان يك ابزار استفاده كرد، تصريح كرد: اشتباه بزرگ آمريكا دقيقا همين اقدام بود زيرا با استفاده از ابزار مذهب ميتوان فتنه ايجاد كرد اما نمي توان موجي هماهنگ به نفع يك جريان استفاده كرد و به همين دليل است كه اكنون جنگهاي سوريه بر خلاف پيش بيني و برنامه ريزي آمريكا، ماه هاست كه به طول انجاميده و آمريكا نيز هنوز منتفع نشده است.
وي در بخش ديگري از سخنان خود با اشاره به مشكلات ساير انقلاب هاي منطقه عنوان كرد: عده زيادي از بيداري اسلامي به عنوان بهار عربي تعبير كردهاند و در تلاشند بگويند اين انقلابها هيچ ارتباطي با انقلاب اسلامي ايران ندارند و عدهاي نيز بر اين باورند كه اين انقلابها و موجها كار آمريكاست كه البته همه اين موارد قابل بررسي است.
حسيني افزود: واقعيت اين است كه در اثر انقلاب ايران، مردم كشورهاي اسلامي از خواب بيدار شدند و طاغوت را از كشورهاي خود راندند و پس از ايجاد موجي عظيم از انقلابها، آمريكا و غربيها بر اين موج سوار شدند و براي بهرهبرداريهاي خودشان وارد صحنه شدند.
وي تاكيد كرد: مردم نيز چون سكانداري براي هدايت انقلابشان نداشتند، در بسياري مواقع موفق عمل نكردند و در نهايت نيز رؤساي احزاب جلو آمدند كه عمده آنها قابل خريد و فروش و سرسپرده هستند.
حسيني عنوان كرد: در مصر و سوريه به جاي اينكه عامه مردم به ميدان بيايند، تودههاي مردم در اختيار احزابي قرار گرفتند كه فعلا با يكديگر درگير هستند.
وي از جمله اين احزاب به اخوان المسلمين اشاره كرد و افزود: اين حزب از ابتدا اهل معامله بود و اكنون نيز بسياري از عقايد آنها با طاغوتهاي فروپاشيده كشورشان تفاوتي ندارد.
حسيني تصريح كرد: نداشتن رهبري و نداشتن يك طرح و برنامه، مشكل اصلي كشورهاي اسلامي نظير سوريه و مصر است و اينها تا به ثبات و عزت برسند، زمان طولاني نياز است زيرا به دليل نداشتن رهبري، گرفتار موجهاي مختلف شدهاند./ک